REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Liūtas. 2012-ieji metai nuspalvins jūsų gyvenimą naujomis spalvomis. Būsite energingas, kūrybingas ir stiprus. Suvoksite, kad pats esate savo laimės kalvis, turėsite visas galimybes savo didžiausiems troškimams ir nebaigtiems darbams įgyvendinti.

REKLAMA
REKLAMA

Darbas

Nuo pat metų pradžios Liūtai dirbs daug ir atsakingai. Tam reikės trupučio įkvėpimo, tuomet darbą atliksite itin lengvai. Viską, ko imsitės, atliksite  su didžiausiu užsidegimu, o tai leis per trumpą laiką pasiekti gerų rezultatų.. Jei  užsibrėžtus tikslus įgyvendinsite anksčiau, nei planavote, imkitės naujų veiklų. Jas taip pat lydės sėkmė. Venkite kurstyti ir veltis į konfliktus. Du paskutiniai metų mėnesiai bus naudingiausi: jei dirbote atsakingai, galėsite džiaugtis apčiuopiamais rezultatais. Tai taip pat palankus metas užmegzti naujus kontaktus, pasirašyti prekybinius sandorius.

REKLAMA

Meilė

Venera ir Uranas paskatins jus labiau analizuoti save ir savo poelgius, o ne santykius su antrąja puse. Nors jums jau seniai įgriso gyvenimo rutina, dar ir šiais metais su ja teks susigyventi. Kita vertus, nuotykių ir pokyčių troškimas gali paskatinti jus veikti visiškai kitaip nei įprasta. Ką bedarytumėte, nepamirškite, kad esate ne vienas, ir privalote atsižvelgti į jums brangaus žmogaus nuomonę ar norus. Galite susidurti su sunkumais, tačiau jei būsite geranoriškas ir dėmesingas kitiems, juos lengvai išspręsite. Vienišiams palankus metas susitikinėti ir užmegzti naujas pažintis ypatingai pirmaisiais trimis metų mėnesiais. Tai labai palankus periodas, kuris gali atnešti radikalius pasikeitimus jūsų asmeniniame gyvenime.

REKLAMA
REKLAMA

Pinigai

Šiais metais ypatingą dėmesį skirsite finansams: būsite linkęs taupyti pinigus, nors pasitaikys ir momentų, kai pinigai praslys pro pirštus jums nė nespėjus to suvokti. Jei viską vertinsite radikaliai ir pernelyg neišlaidausite, jau metų gale galėsite įsigyti išsvajotąjį pirkinį. Beje, būsite ypač ryžtingas ir drąsiai priimsite jums metamus iššūkius, kurių dėka jūsų biudžetas dar labiau padidės.

Santykiai

Kelios jūsų turimos blogos savybęs, gali daryti įtaką santykiams su aplinkiniais. Pirma, sunkiai leidžiatės į kompromisus, antra, bijote atsiduoti visa širdimi ar pasiaukoti. Jei kilniai vertinsite tokias situacijas, jos taps paprastos ir pozityvios. Jūs linkęs žvalgytis atgal ir idealizuoti praeitį, tačiau gyvendamas šia diena ir įsiklausydamas į jus supančius žmones, sulauksite radikalių pasikeitimų santykiuose. Merkurijus suaktyvins jūsų kūrybiškumą – išnaudokite jį apdairiai.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Energija

Saulės impulsai – jūsų varomoji jėga,  jau metų pradžioje apdovanos jus trykštančia energija. Visus darbus atliksite su užsidegimu ir ryžtu. Kita vertus, gali sustreikuoti sveikata. Stebėkite, ką valgote, ilsėkitės. Priešingu atveju metų gale būsite išsekęs arba sulauksite aplinkinių pastabų, kad gerokai papilnėjote.

Kiti ženklai:

2012-ųjų išsamus horoskopas Vėžiui

2012-ųjų išsamus horoskopas Jaučiui

2012-ųjų išsamus horoskopas Avinui

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų