Rašyti komentarą...
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Gerbiamas autoriau Mindaugai jūsų išvedžiojimai ir Kryžanovskajos romanų aiškinimai lėkšti,politinis išprusimas menkas (Shanghai Cooperation Organisation, SCO tik politinė iškamša),o karinis suvokimas I ar II pasaulinių karų lygio atgyvena - laimi karus technologijos,o ne milijardai gyventojų. Verčiau savo nuomonę būtumėte pasilikęs sau
jei neskaitėt URANTIJOS Knygos, tai bent geriau patylėkit viduramžiu baubai,aš manau jog visur jums vaidenasi viduramžiu pasakų kipšiukai.Jėzus yra mūsų vietinės visatos DIEVO-ROJAUS TREJYBĖS Sūnus.Urantija toks yra mūsų gimtosios planetos vardas,ir tokiu vardu ją pavadino kai buvo ji paruošta gyvybei užgimti,mūdakai jūs vieni kada pagaliau persivilksite savo drabužius iš kurių jau seniai įšaugote.
nereikia net skeptiku but : ir taip aisku - kad valstybininku naglas lesu ir turtu kaupimas nera vien begalinis gobsumas .
tai greiciau pasiruosimas ateinantiems ivykiams - o ko laukiama , deja akivaizdu
toliau ji sake kad baltieji atsigaus ir isvis geltonodzius i azija po to susivienis slavai vokieciai su olandais , belgais , dalim prancuzijos
tekstas jau kartą buvo - autorius dar vieno honoraro prašė?
Žygeivis - kažką primena :)
Žygeivis - kažką primena :)
Paskaitykime, ką Vera rašė romane "Dievo bausmė": "XX a. geltonodžiai užplūs Europą ir Ameriką. XX a. pabaigoje šėtonas pasirodė kaip gerai matomas, juntamas, priešiškas.

Tuo metu, kai Europa ėmė morališkai ir fiziškai išsigimti, Azijoje gimė, augo ir brendo geltonoji rasė. Dar sveika, tikinti, įkvėpta karšto patriotizmo, kuris sukuria herojus ir moko nebijoti mirties, ši senoji geltonoji rasė išmintingai perėmė iš baltųjų visą galią, kuri jai galėtų tarnauti.

Ji sukūrė ir disciplinavo kariuomenę, o kai viskas buvo parengta, kad išvestų savo tautos perteklių, pajudėjo į Vakarus. Tai buvo naujas tautų kraustymasis - milijonai geltonodžių jūra ir sausuma puolė baltųjų žemes. Europoje ir Amerikoje jų buvo pilna. Beje, prieš puldami, geltonodžių šnipai įsitikino, kad dėl savo iškrypimų, "trečiosios lyties" ir neapykantos vaikams Europoje žmonių gerokai sumažėjo.

("Dievo pyktis", 13 skyrius).
nesamones :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
nu ir skeptisku pas mus zmoniu yra. taigi negyvenam kristaus laikais. nemanau, kad jau cia taip ims, ir beks su kindzialais visus isskersti. seis laikais jug viska galima sprest ,ir be KARU. nebent juo vienu atveju reiketu,kad zmones zinotu kas tas zmogiskumas. nes jo kaskaip jau ir nebera.
REKLAMA
REKLAMA

Skaitomiausios naujienos




Į viršų