Rašyti komentarą...
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Labiau nugirdyti tauta, kaip yra dabar, jau neimanoma.Tai gal galima papildyti biudzeta ? :)
O su alkoholio poveikiu kovojantys komisarai atrodo liudnai..Su alkoholio poveiku kova prasideda darbovieteje.Tuo tarpu tie kurie neturi (ir neiesko darbovietes)geradvo gere ir gers..
Jau geriau nugirdyti, nei badu ismarinti. Mirtis linksmesne bus (juodas jumoras)
Man asmeniskai, kad ir kiaura para dykai dalintu, tikrai daugiau negerciau, bet kai po desimtos vakaro negali butelio alaus nusipirkti arba uz geresni gerima privalai desimtadali minimalios algos valdziai suselpti, nelabai panasu i laisva ir demokratiska visuomene.
Kodel del keliu "alhasu", kurie ir taip "valdiskos" negeria yra varzomos normaliu zmoniu teises.
Straipsnis tendencingas, nusikalstamumas Lietuvoje sumazejo nes nusikalteliai po pasauli issibarste ir dabar svecias salis kraupina, mirciu statistika "pagerejo" nes taip kazkam reikejo. O "kovotojai" uz tautos blaivybe vieni gauna atkatus nuo nelegalios alkoholio prekybos apyvartos, kiti nuosirdziai tiki, kad jie tokiu budu pakeis pasauli.
Ne su alkoholiu o su alkoholizmu kovoti reikia, bet tai sudetinga, lengviau akcizus padidinti ir prekybos laika sutrumpinti. "Alkasai" visokius surogatus geria, nelegalia apyvarta gerina, o "blaivininkai" seimo nariai savo reitingus kelia ...
Jau senai ta pradžia buvo eksperimento
"vyrai gėrė, vyrai gers, kol žemelė apsivers".Juk tai ne tarpukario laisvos Lietuvos čiastuška, o sovietmečio. Ir šitas įstatymas ne konservų dėka ant Prezidentės stalo pateko. Priešrinkiminis LKP pamaloninimas girtaujančius, kad už juos balsuotų. Ačiū Prezidentei, gal seimas bus sustabdytas nuo tos nelaimės
Alkoholikai pensijas prageria ilgiausiai per 3 dienas. Pinigų neturės, jei ir atpigs alkoholis. Kaimynas gauna 800. Ruselis. Tris dienos ir vėl švarus , kaulija piatako.
Tačiau alkoholio suvartojimo statistika neatspinti geriančiųjų emigracijos ir panašių rodiklių.
Jei tas policijos komisaras pats geria tol, kol pastovi, tai nereikia apibendrinimų. Kita vertus, isterija ir silpnaprotystė, kaip matome, apima ne tik geriančius...
pats esu siaulietis ir galiu pasakyt ,kad ne alkoholio apirbojimas padare ramesnes gatves, o tai ,kad policija gerai pasidarbavo (kaip nebutu keista) draudimais nieko nepasieksi , cia kartu ir sovietinis palikimas ir mokymo stoka. ir mane jau nervina tokie zmones kurie neturi savo nuomones , nevartok jai taip blogai moky kitus nevartok, savo vaikus savo draugus , o ne veee alus 1lt kainuoja kaip cia negert nes toks pigus , veee narkotiku draugas siulo vee kaip cia neatsisakyt, turekit valios nors kiek blyn.kad ir alkoholy uz dyka dalintu as jo nesprogciau diena nakty.
GALI

tai įrodo statistika, mokslas. Tad užtenka kvailinti žmones
kiek buvusių komunistų valdančioje daugumoje, tame tarpe ir TS
REKLAMA
REKLAMA

Skaitomiausios naujienos




Į viršų