Rašyti komentarą...
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Žygeivis - miles
2009-03-26 12:21:39

Nei nacionalizmo, nei kosmopolitizmo ideologijos nėra "geros" ar "blogos" abstrakčiu požiūriu. Kabutėse "geros" ar "blogos" rašau, kadangi šiuo atveju tai yra visai ne absoliučios, o reliatyvios sąvokos.

Jos "geros" arba, atvirkščiai, "blogos", būtent tam tikrų asmenų ar jų grupių (pvz. tautų arba oligarchinių transnacionalinių kompanijų) atžvilgiu, kadangi arba trukdo, arba padeda tų asmenų bei grupių siekių įgyvendinimui.

Kaip tik todėl ir reikia galų gale aiškiai ir nedviprasmiškai įsisąmoninti bei viešai paskelbti, kokie yra Lietuvių Tautos ir jos sukurtos Lietuvos Valstybės (jei šiam teiginiui prieštaraujate - skaitykite Konstitucijos preambulę) tikslai bei siekiai - išlikti ir suklestėti, ar "ištirpti" ir "susilieti bendražmogiškoje masėje", tai yra būti sunaikintoms.

1 variantas - Jeigu Lietuvos Valstybės tikslas yra sunaikinti Lietuvių tautą ir Lietuvių kalbą, ir susinaikinti pačiai Lietuvos Valstybei, tai, be jokios abejonės, Lietuvos Valstybėje turi būti remiama "gera" kosmopolitizmo ideologija, kadangi ji šiuos tikslus ir siekia įgyvendinti.

2 variantas - Jeigu Lietuvos Valstybės paskirtis yra išsaugoti bei puoselėti Lietuvių kalbą ir Lietuvių Tautą, tai būtent kosmopolitizmo ideologija yra labai "bloga", o "gera" - nacionalizmo ideologija, ir Lietuvos Valstybėje visapusiškai ji turi būti remiama bei palaikoma.

Tačiau kol kas (nuo pat Nepriklausomybės Antrojo Atkūrimo 1990 m.), deja, mūsų - Lietuvių Tautos sukurtos - Valstybės valdžioje vyrauja būtent 1 varianto šalininkai.

O mes - nacionalistai - siekiame, kad ši nenormali mūsų tautinei Valstybei padėtis būtų pakeista.

Ir be jokios abejonės, akivaizdu, kad Lietuvos Valstybės valdžioje ir versle įsitvirtinusios kosmopolitinės grupės mums visapusiškai trukdo pakeisti šią nenormalią tautinei Valstybei padėtį.
Reiktu pervadinti Kastratas ir Poliucija, tai nors butu aisku.

Paklausykit - KA jus visi rasot???

100-procentinis valdzios ideju realizacijos rezultatas...

Salis, kurioje gyveno ivairios tautos, tikejimai - siuo metu stumiama ieskoti priesu tarp kitatauciu...

Cia naujas valdzios ideju posukis - TURETI OPRIESA...
Jei Europa su Rusija pradeda dialoga, gali tekti susitaikyti su pagarbos Rusijai politika, o tada priesu nera..
Siaubas:)
Nu - ir aisku - priesai kitatauciai...
Ir sugalvojus nauja problema - atitraukti savo zmones nuo ekonomikos ir socialiniu problemu...

Bet jei jums patinka buti avinais - tada nieko pries......
Taip. Tauta turi būti vieninga kaip fascija, o ne palaida kaip bala. Tik toks mažai tautai yra būdas išlikti ir nėra kito.
KAS CIA PER ANONIMAI RASO,JIE MOKA DERGTI TAI KAS BUVO !RASO NACIAI IR T.T.MANYCIAU ,KAD RASO VARGSAI GEJAI.LIETUVOJE TIKRAI JIEMS VIETOS NERA,CIA KATALIKISKAS KRASTAS.GRZIAI PRAEJO EISENA ,SAUNUOLIAI!!!
Taip, atsiprašau, ne Nepriklausomybės Dienos paminėjimą, o Nepriklausomybės Atkūrimo Dienos paminėjimą. (:
Dar kartą pasireikšiu ta pačia tema tik skirtinguose tinklapiuose.
Aš, asmeniškai, esu nacionalistė. Ir tai ką didžioji dalis "piliečių" vadina fašistų, nacių, skinhead'ų eisena aš laikau visų Lietuvos patriotų eisena. Galbūt ten buvo visokių, bet tie, kurie stovėjo Gedimino prospekte su vaivorykštine vėliava tikrai nėra geresni. Gaukit leidimą. Tiksliau - prašykit leidimo laiku, paskui laidokit demokratiją. Jūs tiesiog siekėte sukelti riaušes. Ir ką tuo pasiekėte? Žianiasklaidos dėmesį? Jaučiatės nuostabūs ir nepakartojami? Kodėl Jūs, mielieji, norite sugadinti Lietuvos Nepriklausomybės dienos paminėjimą? Kaip jau kažkas kažkur klausė "Kodėl būtent kovo 11?" metuose iš tiesų dienų yra daugiau. Kodėl homoseksualų vėliava nemosuojat vasario 14-ąją ar kitomis nors kiek tą temą primenančiomis dienomis?
Taip vadinamieji skustagalviai zymiau geriau sugiedojo himna uz Seimo narius.
paimtas iš anarchija.lt
Visi blogi, tik mes straipsnio autoriai geri ir patys teisingiausi!
REKLAMA
REKLAMA

Skaitomiausios naujienos




Į viršų