Rašyti komentarą...
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
lansdsbergine HIDRA zude zmones !!!
Nu jau nuotrauka ideta, tai kaip is kokio 18 amziaus, nors man tada buvo tik 23 metai. Rimtai neturejot kokybiskesnes jau bent?
Valdžioje buvo LDDP----buvusi Komunistų partija. Kolūkius išardė pirmininkai ir vyr. mechanikai-----didžiosios Lenino partijos nariai. Pavyzdžiui----Č. Karbauskis .
Džiaugiasi laisve . Nors buvo iki gyvos galvos . Pinigelis atveria visus kelius . Tegyvuoja Telšiai
Taip atsitiko todėl.kad tarybinimas vagims,banditams buvo leidžiama privatizuoti,kurti savo firmas,lyg nusikaltėlis pasikeitus santvarkai staiga tampa normaliai dirbančiu piliečiu.Neparuošus teisinės bazės skubiai buvo daroma prichvatizacija,atviras buvusio valstybės turto grobstymas.Ekonomistas Vilkas džiaugėsi,kad banditai iš kojinių traukia pinigus ir privatizuoja įmones,negalvodamas kas tampa vadovais paprastiems žmonėms.Pats tur būt nebūtų norėjęs,kad jo viršininkas būtų vadovas.Ir aišku seimas patvirtino senaties terminą ekonominiams nusikaltimams,matyt saugodami save ir savo draugus.Privatizacija,žemių kilnojimas be jokių įsipareigojimų,sąlygos visų rūšių vagims,kurie turėjo įtakingus užtarėjus aukštai.Jei patikrintų visų dabartinių kelių šimtų milijonierių verslo istorijas,tai ten būtų daug juodų skylių.
Dabar gyventojų nuosavybę be jokios atsakomybės naikina ir atiminėja teismų įteisinti vagys ir aferistai valdžioje.
P R I T A R I U P R I T A R I U
P R I T A R I U P R I T A R I U
@Lietuviškas teisingumas G
@P R I T A R I U P R I T A R I U landsberginis TVARTELIO--,,teisingumas,,
REKLAMA
REKLAMA

Skaitomiausios naujienos




Į viršų