Rašyti komentarą...
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Juozaitis galiausiai tapo konjunktūriniu nomenklatūros filosofu ir nuėjo nuo arenos kaip ir Ozolas,kuris nesuprato ES reikšmės.Apskritai, su intelektu ir inteligentija Lietuvoje prasti reikaliukai.Jie išdavė nepriklausomybę,nes buvo proletkulto tarnai.
A.Juozaitis tikrai n usipeln ė dilgelių puokštėe ir šlapimo dušo. Todėl dabar ir turi "atligį" iš choziajino rankų.
Vargšelį antilandsbergininke, kokia trumpa tavo atmintis, o gal toks mentalitetas.
Kas daugiausia apsivogė? Ne raudonieji "sąjūdininkai"? Kas sužlugdė Sąjūdį? Ne tie patys komunistėliai ir jų šutvė?
Jei ne prof. V.Landsbergis tai dabar gyventum Sovietų Lietiuvoj su daliniu ekonominiu savarankiškumu.
Čekuolis. Čekuolis nelenda į valstybės kišenę todėl niekam ir nekliuva.
O tavo mylimi komunistėliai privedė šalį iki šios padėties. Komtiesų, tomkų , siaurų pagalba runkeliams buvo susuktos galvelės ir dėl toikišiol čiaudi.
Tavo kumunistėliai suįžulėjo ikito, kad aukštesnės instancijos teismo nutarti revizuoja ir panaikina žemesnis teismas (Šatrijos" atvėjis).
VST, LEO LT ir kitos stambios aferos galimos tik komunistėlių klanui užvaldžius valstybę. Nejau nesupranti, kad ir tave melžia? O gal pats esi iš tu kurie "melžia"?
Taigi kas kitas, jei ne Arvydas Juozaitis mums ant kaklų užkabino Brazauską (AMB)? Tai jis, šitas "kultūrininkas" pasitraukė iš rinkimų Brazausko naudai. O juk pats, kaip šmėžalavęs Sąjūdyje, būtų garantuotai patekęs. Matyt, toks "prikazas" buvo.
Landsbergininkai mūsų laikų stalinistai
Landsbergininkai mūsų laikų stalinistai
Taip, kaip Rusijoje po revoliucijos > 2/3 jos vadovų buvo paskelbti "liaudies priešais", taip ir Lietuvoje beveik visi Sąjūdžio iniciatyvinės grupės nariai vėliau buvo apšaukti tarnaujančiais Rusijai. Taip juos apšaukė viena grupė žmonių, kurią visi gerai žino.

Bet jie klysta bet kuriuo atveju. Net jei iš tikrųjų visi tie žmonės tarnavo Rusijai, kas yra nesąmonė, Sąjūdžio iniciatyvinė grupė galėjo būti tik tokia ir ne kitokia. Jeigu ji būtų buvusi vien iš landsbergininkų, tuomet 1988 metais būtų atsitikę tas pats, kas atsitiko jau 1992 metais, ir jokio Sąjūdžio nebūtų buvę išvis.

Vadinasi, Sąjūdžio vadovai vistiek yra nusipelnę Lietuvai, kad ir kas jie būtų buvę. Nežinau, kokio sąmonės drumstumo turi būti žmonės, kurie tą užmiršta.

Įdomus dar vienas dalykas. Niekas nekimba prie Čekuolio, kuris yra tikrai ir neabejotinai buvęs KGB karininku, t. y. net ne stukačiumi, nors prie daugelio kitų kimbama. Tai ar ne todėl, kad Čekuolis daugiau-mažiau remia valdančiųjų politiką?
geras, geras draugas Juozaitis
dafai, Arvydo gerbejai visus Juozaicio tekstus i skaitmena ir i interneta! labai noriu paskaityti jo istorine klaida, bet internete nerandu, kaip ir kitu senu persitvarkymo sajudiecio tekstu
Bet jį gi saugojo kaip savą KGB.
REKLAMA
REKLAMA

Skaitomiausios naujienos




Į viršų