Rašyti komentarą...
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Antivakseriui "Linai " ir panašiems. net ir patologiniai melagai ima ir suklumpa. antivakseris" "Lina" pati prisipažysta, kad vakcinavusi Jannssen vakcina. Imk ir 'susidegink" šitaip. Visi jūs saugot save ir žinot, kad vakcina ir yra garantija į žmogaus judėjimo laisvę, jo sveikatą. Bet išsijuosę meluojat. Už kieno pinigus, ne mano reikalas tyrinėt, viskam ateis laikas, bet jūs savo melais žudot. Ir žinot, kad tai darot, bet nesustojat. Ateis ir jums eilė atsakyt, ir ne tik prieš Dievą.
@Algis Aš nesideginu, aš ne Kalanta. Skiepijaus kaip ir dauguma priverstinai. Visos samokslo teorijos kažkaip pildosi. Dar birželį sakiau, kad neleis be skiepo į tam tikras vietas - niekas netikėjo. O dabar? Smaugiam neskiepytus, o skiepyti dalinasi virusu Jamam. Pats patvirtinai - vakcina laisvė ir garantija į judėjimą. Kas į ardę, kas į klubą, kažkam ir į darbą eiti reik tik su GP. Prasileidai,Alguti.
@Lina Aja jai, čia ne aš, mane privertė, aš nekalta! Sena sukčių ir melagių, nutvertų už rankos dainelė. mane, kuris daugiau-mažiau pažysta šito tipo asmenybes, tik juokas ima, kaip jūs išsisukinėjat. Bet ir jums ateis laikas atsakyt už savo darbelius. Bėda dažnai ateina iš ten, iš kur mažiausia lauki. Taigi, jei ir toliau nuodysit ir siūsit myriop, sulauksit to, ko mažiausiai tikitės. Viskam savas laikas, laukit.
@Algis Tik tiek sugebi? Tikėjausi lygiaverčio pokalbio, bet tu,Algi, man panašus į mūsų globotinę, moterį su psichine negalia nuo gimimo. Lyg ir kala, lyg ir gyvena, bet nei skaityt, nei skaičiuot nemoka. Neskiepyta, o neužsikrėtė. Tai tik toks skirtumas tarp jūsų. O tavo komentarai, tai lyg ypatingai apdovanoto mintys - mintys ia argumentai apie nieką.
@Lina Nesivargink, Linute, iš manęs antivakserio nepadarysit. Esu laisvas žmogus, noriu sveikai gyvent, judėt po pasaulį. Ir kitus nuodyt man neleidžia padorumas, o kad antivakseroiai įbruka žmoneliui virvę ir papasakoja, kaip geriau užsilipt ant suolo ir užsinert ant kaklo, to jūs nelaikot nusikaltimu. Jums tai garbės reikalas, bet ne man. Tad nevark, nieko nebus. Esam skirtingose barikadų pusėse ir taip kol kas bus. Gero savaitgalio.
Labai daug abejonių kelia tie nepilnai paskiepyti.O ir skiepijasi vis po kelis tūkstančius,persirgusių daug.Dar yra tie,kam skiepytis negalima.Tai kodėl įgijusių imunitetą tik apie 70%?
Vokieciu advokatas Lietuvai
Vokieciu advokatas Lietuvai
rumble. com/vp9ldz-teisininko-reiner-fuellmich-virtualus-susitikimas-su-lietuvos-visuomene.html
Pilnai paskiepytas pagal šios dienos statistiką - tris dozes gavęs asmuo. Tai kaip , Algi, jis galėjo seniai gauti pilną dozę, jei sustiprinti pradėjo tik dabar ? Statistikos departamentas dvi dozes gavusius priskiria neskiepytiems arba paskiepytiems nepilnai. Paprašyk savo kuratorių perskaityti ir paaiškinti tau teksto esmę.
@Algiukui ką tu čia pliurpi, žmogau, ko maišai trečios, sustiprinančios dozėl laiką ir pirmos-antros laiką? Kada prasidėjo visuotinis vakcinavimas? kas netingėjo, jau liepą turėjo antrą skiepą. Kai sakau, kad jūs, meluojantys antivakseriai, savo kliedesiais apie "mirtiną vakcinų žalą, "vakcinos pateičia genetiką', atgrasot lenvatikius nuo vakcinavimosi, o tie, susirgę Covid, keliauja į kapus. Pakartosiu: patys pasikiepiją tinkamai, tik kitus siunčiat myriop. Ir po to siuntat, kad jus vadinu nusikaltėliais.
@Algis Na taip, nusiunčiau myriop tris kaktusus, vieną palmę ir dar alijošių sugebėjau pribaigti. Tik tu neskaitai teksto, o gal nesugebi įsisavinti - tai reiškia dirbi blogai, labai blogai. Ir vis neatsakai į klausimus ir nepataikai į pokalbio temą. O po pirmos Janssen dozės susustiprinti antra nežadu. Nebent tu pateiksi įtikinamus argumentus, kuo aš labai abejoju.
kai faktiškai medicininių paslaugų nebėra ypač provincijoje tai nėra ko norėt kad nemirtų,žmonės eilese pas kardiologą,kitus specialistus laukia menesius,todėl ligos užsileidžia,per vėlai diagnozuojamos,ypač onkologinės,paprašai telefonu pasidaryt kraujo tyrimus tai labai nenoriai skiria laiką,atseit ko ten tau reikia juk vaikštai ,ne ligoninėje tai kaip ir nėra reikalo,kovidas su tokiom apleistom ligom tik paskutinis lašas,ligų nualintas imunitetas jau nebesukovoja su infekcija,be to niekas nepuola ir gydyt nuo pirmos dienos,kol nedūsti niekas ir negydo
jau du metus,tuos pacius skaicius ,pagal juos jau lietuva turejo buti isnykusi,sunaikinta,bet vis dar kazkoks didysis matematikas,vis dar suranda skaicius ir is naujo viska raso,taip klanams kraudamas turtus ir sau tuo paciu
28 kartus padaugėjo gimusiu negyvu kudikiu, kai kuriuose Kanados regionuose. Vaterlo mieste nuo sausio iki liepos mėnesio gime 86 negyvi. Kai paprastai, tai yvyksta 1 kas du mėnesius. Moterys buvo visiškai paskiepytos.
Kai medicinos paslaugos provincijoje praktiškai panaikintos po "optimizacijos", tai nenorėkime, kad žmonės nebūtų užleidę ligų, ne kiekvienas gali nuvažiuot į Vilnių ar į kitą didenį miestą, kardiologo eilė mėnesių mėnesiai, o po naujausios "reformos" iš viso bus tragedija pas gydytoją pakliūti.
Humanitarines tarnybos gali tik perduoti viską paseniečiams.o kištis ten kur negalima paprastam žmogui neverta.tikrai būtų chaosas,jei kiekviena organizacija viską spręstų pagal save.mes turime padeti pa begeliams, kiek įmanoma, bet nenuskriaudžiant savęs.Visgi čia yra Lietuva ir ši žemė priklauso mums.
Tai taip ir neišgirsim, kiek visai neskiepytų numirė, o nepilnai paskiepyti, tai visvien skiepyti ir labai iškraipo statistiką, kurią teisingai, matomai dėl skiepų, nenori atskleisti, užtat žmonės ir nesiskiepija, nes nesakot tiesos, jūsų valia slėpti.
REKLAMA
REKLAMA

Skaitomiausios naujienos




Į viršų