Rašyti komentarą...
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Tegul Sabatauskas pabando dirbti seime už 500 eurų per mėnesį atlyginimą ir tada ar jis kalbės, kad yra perdėta apie pareigūnų atlyginimo didinimą. Orus atlyginimas kada bus pareigūnams???? Ar Lietuvoje žmogus jaučiasi žmogumi??? Tikrai NE.
Gaunant tokį atlyginimą, sunkoka būti motyvuotu pareigūnu, nepaisant to kolegos pareigūnai savo darbą atlieka sklandžiai, kiek leidžia galimybės, todėl yra verti pagarbos.
Straipsnio tema aktuali, tačiau ar kas nors iš politikų ar eilinių policijos pareigūnų matė "policijos algų" reformos planą ir jo įgyvendinimo veiksmus? Policijos tinklalapyje mačiau "multiką" apie tai kaip bus gerai po šaunios reformos. Kriminalinę žvalgyba centralizuojama, "patrulis" tirs bylas - skamba gražiai, o realybėje algos padidės atsikratę patyrusių policininkų. Pasekmė bus tą, kad policininkų bus mažiau darbo daugiau ir tūkstantis eurų bus kruvinas. Europoje atsikando kriminalinės policijos centralizacijos. Jie atvirai pripažįsta, kad nežino kas vyksta mikrorajonuose, kadangi nėra policininkų kas dirba "žemėje". Mūsų PD didžiuojasi, kad atleido paskutinį policijos įgaliotinį - reforma žygiuoja į priekį kartu su apmokomais policininkų budėjimais namuose. Gaila, kad reformos pradedamos nuo populistinio 1000 eurų pažado, o galop galvojama kaip nukapoti galvas, kad pinigų užmokesčio fonde būtų daugiau.
@dr. Ryšardas Burda Jūs teisus Ryšardai. Imkitės veiksmų stabdant Skvernelio populistinę reformą. Ačiū.
Kas ir kam ką pakėlė? Jai pakėlimas reiškia dirbti po 220 val per mėnesį, neturėti poilsio, eilinis paprastų žmonių akių dūmimas. Čia populistų pasididžiavimas, t.y. PAKĖLĖM ALGAS.
Visiškas nesąmones rašo ištrauka iš straipsnio: "Pirminės grandies policijos pareigūnas nuo šių metų liepos 1 d. uždirba 600, o viduriniosios grandies 700 Eur". Jei norint gaut tokį atlyginimą reikia priverstinai dirbt per mėnesį savaitgaliais tai čia vadinasi pakėlė atlyginimą? O kur poilsis? Visiškas briedas, sakyčiau populistinis straipsnis ir akių dūmimas žmonėms, kad pakėlė algas. Na nežinau kaip kitur, bet pas mus tai taip yra ir manau, kad taip daugumoje PK.
@dar dirbantis pas mus situacija ta pati.... Savaitgaliai, sventes ir viskas kas imanoma, kad tik tuos 100 ar 150 uzsidirbtum, o kitiem ir dar daugiau reikia... yra tokiu, kuriem reikia ir 80 virsvalandziu per menesi
atidirbs tuos 5, dadės dar 5 ir taip pasieksim su 500 eurų 70 metų amžių, tada mokėti daugeliui nebereikės nei tų 500.....
Anekdotu skyrelis
Reikia protestuot, neišeikim visi į tarnybą pažiūrėkim kas atsitiks :)
Nepamirsk kad truksta pareigunu, ateik dirbt uz 500€ galesi pasiprasyt kad tave tik i pescia patruli statytu visada, galesi vaiksciot ir per lietu ir per +40 ant saules ir prie -30 ziema. Sveikata susivarysi per 10 metu ir tavo 500€ net vaistam neuzteks
@Laisvam Vaikščiojau ir neverkiau.
@Laisvam Jei vaiksciojai, tai sakykim kad esi/buvai pareigunas...tai kokias nesamones sneki apie puolancius vairuotojus, kad nera gatvese pareigunu ir nevykdoma prevencija??? Turetum tada zinot ir gerbt kolegas kad is vis yra dar kam i iskvietimus reaguot
Jie prieme tik kad dar papildomai 5 metus dirbtu uz minimuma pareigunas nes dauguma jau nusivyle nori mesti tarnyba, pareigunai nepraso kelti atlyginimo jie praso tik atstatyti algas kurios solidarizuojantis buvo 2008 sumazintos ir pamirstos. Jus tik isivaizduokit kiek viskas pabrango ir pasikeite nuo 2008.
REKLAMA
REKLAMA

Skaitomiausios naujienos




Į viršų