REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Iš karto keletas šaltinių patvirtino, jog birželio 18 d. kompanija „Amazon“ pristatys savo pirmąjį išmanųjį telefoną. Jo išskirtine savybe taps 3D efektų ir vartotojo veido skenavimo galimybės palaikymas. Tam reikalui bus naudojama technologija „Omron Okao Vision“, praneša „TechCrunch“.

REKLAMA
REKLAMA

Šaltinio teigimu, 3D efektų realizavimui bus naudojama japonų kompanijos sukurtas sprendimas „Omron Okao Vision“, taip pat specialiai pritaikyta operacinės sistemos „Android“ versija.

REKLAMA

Telefono nugarinėje dalyje bus net 4 kameros, priekyje – viena. Kamerų sistema galės atpažinti vartotojo veido koordinates ir bruožus, nustatys vartotojo lytį, amžių ir rasę. Giroskopas ir akselerometras padės žaibiškai prisitaikyti prie vartotojo ir ekrane parodyti 3D paveiksliuką, kurio peržiūrai nereikės specialių akinių.

Šaltinis taip pat pažymėjo, kad kompanija „Amazon“ labai daug tikisi iš trečiųjų šalių programinės įrangos kūrėjų, kurie gaus specialius kūrimo įrankius, leisiančius išnaudoti naujojo telefono 3D sistemos galimybes.

Jei tikėtume gandais, „Amazon“ telefonas turėtų gauti 4,7 colių įstrižainės 1280×720 taškų raiškos ekraną, pagrindinę 13 MP kamerą ir „Qualcomm Snapdragon“ procesorių, 2 GB operatyviosios atminties. Apie telefono kainą šiuo metu informacijos nėra.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų