REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Telšiuose suimtas senolio nužudymu įtariamas 21-erių vyras, pranešė policija.

Telšiuose suimtas senolio nužudymu įtariamas 21-erių vyras, pranešė policija.

REKLAMA

Praeito ketvirtadienio vakarą sunerimusi dėl Telšiuose, Taikos gatvėje, gyvenusio 77 metų tėvo, kuris neatidarė savo buto durų, moteris iškvietė policiją. Pasitelkus priešgaisrinės gelbėjimo tarnybos pareigūnus ir per balkoną patekus į buto vidų, dukros nuogąstavimai pasitvirtino – kraujo klane rastas vyro lavonas su durtine žaizda kakle.

REKLAMA
REKLAMA

Dėl nužudymo ikiteisminį tyrimą pradėję Telšių apskrities vyriausiojo policijos komisariato Nusikaltimų tyrimo skyriaus pareigūnai ėmėsi neatidėliotinų veiksmų, įtariamajam nustatyti. Jau kitos dienos vakarą, buvo sulaikytas 21-erių įtariamasis, kuris neneigė nužudęs vyrą.

REKLAMA

Kaip pranešė Telšių apskrities policija, atliekant procesinius ikiteisminio tyrimo veiksmus paaiškėjo, kad laisvės atėmimo bausmę už sunkų sveikatos sutrikdymą jau atlikęs įtariamasis senolį pažinojo, o į jo namus užsuko atiduoti 20 eurų skolos. Vėliau, vyrams nusprendus šiek tiek išgerti, tarp namų šeimininko ir svečio įvyko ginčas, kurio metu 21-erių telšiškis peiliu dūrė senoliui į kaklą ir iš jo buto pasišalino užrakinęs duris.

Nužudymu įtariamas vyras suimtas trims mėnesiams, tęsiamas ikiteisminis tyrimas dėl nužudymo. Įtariamajam gresia laisvės atėmimas iki 15 metų.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų