REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

LRT radijo laida „Ryto garsai“, LRT.lt

Premjeras Algirdas Butkevičius teigia manantis, kad energetikos ministras Jaroslavas Neverovičius antradienį atleis energetikos viceministrę Renatą Cytacką. „Manau, kad jis ją atleis iš užimamų pareigų“, – interviu LRT radijui antradienį sakė premjeras Algirdas Butkevičius.

REKLAMA
REKLAMA

Anot Vyriausybės vadovo, energetikos ministro J. Neverovičius yra pakankamai kompetentingas. Tačiau, A. Butkevičius manymu, ministras turėtų pasirinkti tokią komandą, kuri padėtų jam įgyvendinti energetikos srityje keliamus uždavinius. „Tikrai ponios R. Cytackos kompetencija kelia daug klausimų“, – sako A. Butkevičius.

REKLAMA

Jo teigimu, A. Neverovičius žadėjo peržiūrėti visų viceministrų, ne vien R. Cytackos, kompetencijas ir įvertinti nuveiktą darbą. „Dabar yra tas metas, kada jis visa tai turi atlikti, peržiūrėti. Ir manau, kad jis ją atleis iš užimamų pareigų“, – teigia premjeras.

Seimo vicepirmininkas socialdemokratas Algirdas Sysas pirmadienį specialioje LRT laidoje sakė, kad, R. Cytackai neatsistatydinus iki antradienio vakaro, premjeras A. Butkevičius prezidentei neteiks J. Neverovičiaus kandidatūros į energetikos ministro postą.

Valdančiosios daugumos politinė taryba buvo priėmusi sprendimą, kad atsistatydins visi viceministrai prieš Vyriausybei grąžinant įgaliojimus prezidentei. Iki šiol neatsistatydino vienintelė energetikos viceministrė R. Cytacka.  

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų