REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Du gruzinai, prieglobsčioLietuvoje prašytojai, sukėlė muštynes kavinėje Pabradėje. Pristačius juos į Užsieniečių registracijos centrą, vienas užsieniečių pasipriešino pasieniečiams, todėl pastariesiems teko panaudoti jėgą ir antrankius.

REKLAMA
REKLAMA

Šeštadienį apie 3 val. nakties į Valstybės sienos apsaugos tarnybos (VSAT) Užsieniečių registracijos centrą (URC) policijos patruliai atgabeno 26-erių ir 27-erių Gruzijos piliečius. Jie yra prieglobsčio Lietuvoje prašytojai. Kol nagrinėjami jų prašymai, užsieniečiai yra apgyvendinti URC ir turi teisę 24 valandoms išeiti iš centro teritorijos.

REKLAMA

Gruzinus atvežę policininkai informavo VSAT pareigūnus, kad šie prielobsčio prašytojai vienoje Pabradės kavinių sukėlė muštynes.

Atgabenti gruzinai buvo įsiaudrinę. Pasieniečiai jiem nurodė nusiraminti ir eiti į savo gyvenamąsias patalpas miegoti. Vienas gruzinų pradėjo elgtis agresyviai, ėmė veržtis atgal į miestą ir bandė susimušti su VSAT pareigūnais.

Prieglobsčio prašytoją pasieniečiams pavyko apraminti tik panaudojus kovinių imtynių veiksmus ir surakinus jį antrankiais.

Abu aprimusius gruzinus vėliau pasieniečiai nuvedė į jų kambarius.

Tyrimą dėl muštynių kavinėje atlieka policijos pareigūnai, dėl gruzinų elgesio centre – URC pareigūnai.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų