REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Tautos prisikėlimo partijos (TPP) taryba mėnesiui sustabdė Kęstučio Rupulevičiaus, įtariamo pažeidus kelių eismo saugumo taisykles ir pasišalinus iš eismo įvykio vietos, narystę partijoje.

REKLAMA
REKLAMA

"Šiandien (pirmadienį - ELTA) susirinkusi Tautos prisikėlimo partijos taryba aptarė daug neigiamų vertinimų sukeliančią situaciją, į kurią pateko partijos narys Kęstutis Rupulevičius, ir nutarė mėnesiui sustabdyti jo narystę partijoje", - teigiama TPP pranešime.

REKLAMA

TPP taryba lauks eismo įvykio, kurio padarymu įtariamas K. Rupulevičius, tyrimo pabaigos, sakoma pranešime.

ELTA primena, jog Vilniaus apskrities Vyriausiojo policijos komisariato Nusikalstamų veikų eismo saugumui tyrimo skyriuje pradėtas ikiteisminis tyrimas dėl kelių eismo saugumo taisyklių pažeidimo, kuriuo įtariamas aplinkos ministro patarėjas, TPP narys K. Rupulevičius.

Policijos duomenimis, praėjusią savaitę Vilniuje dienos metu automobilis "Toyota Land Cruiser" sankryžoje trenkėsi į šviesoforą, jį nuvertė ir iš įvykio vietos pasišalino. Pirminiais duomenimis, automobilį galimai vairavo K. Rupulevičius, o išperkamąją nuomą už minėtąjį automobilį, leisdama parlamentinei veiklai skirtus pinigus, moka K. Rupulevičiaus žmona, Seimo narė Asta Baukutė.

Generalinė prokuratūra pirmadienį pranešė, kad K. Rupulevičius atsisakė duoti parodymus apie eismo įvykį.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų