REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Leidimus į Seimą lengva ranka dalijančiam parlamentarui Petrui Gražuliui etikos sargai grūmoja siūlysiantys šią teisę atimti, jei dar kartą jo įleisti asmenys sukels skandalą Seime.

REKLAMA
REKLAMA

Etikos ir procedūrų komisija (EPK) trečiadienį pripažino, kad leidimą asmeniui, norėjusiam susitikti ne su juo, o su kitu Seimo nariu, išrašęs P.Gražulis pažeidė parlamento vidaus tvarkos reglamentą.

REKLAMA

"Petrai, ne kartą tu įleidi žmones, kurie Seime elgiasi, kad neduok tu Dieve. Jei dar kartą bus tokie dalykai, aš teiksiu siūlymą, kad valdyba atimtų teisę išrašyti leidimą į Seimą", - per komisijos posėdį sakė EPK pirmininkas Algimantas Salamakinas.

Į EPK, prašydamas įvertinti P.Gražulio elgesį, kreipėsi Seimo narys Antanas Nedzinskas. Į jo kabinetą lydimas pramoginės laidos kūrėjų ir pasibeldė P.Gražulio įleistas Justinas Beleška, anksčiau apšmeižęs Seimo narį, esą jam skolinęs 10 tūkst. litų. Į Seimą, lydimas pramoginės laidos kūrėjų, buvęs giminaitis tvirtino atėjęs A.Nedzinsko atsiprašyti.

Praėjusią kadenciją P.Gražulio į Seimą įleista grupė asmenų sukėlė skandalą, įsiveržę į Etikos ir procedūrų komisiją bei grasinę komisijos darbuotojai.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų