Rašyti komentarą...
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Ar žinote, kad N.Coperiui yra iškelta baudžiamoji byla dėl neteisėtai jau po banko Snoras bankroto klientui išmokėtų (tiesiog pavogtų!) 1 mln.lt ! Yra surinkti visi, įrodymai, ant dokumentų yra N.Coperio parašai ir byla lapkričio 6d. jau turėjo būti nagrinėjama Vilniaus apygardos teisme. Tačiau Grybauskaitės nurodymu baudžiamoji byla yra nenagrinėjama ir buvo atidėta iki 2014-01-06d. Dabar, dar skambant slaptosios pažymos nutekinimo skandalui, Grybauskaitė asmeniškai ir jos šutvė, iš anksto suplanavusi ir tyčia subankrotinusi banką Snoras, bijo , kad pradės aiškėti jų nusikalstami darbai, Vasiliausko-Friklio-Kuperio vagystės iš užgrobto banko, todėl ji visaip "gesina" šią bylą. Čia tai bent valstybinės korupcijos lygis!!!Vagis dengia Ponia iš Daukanto aikštės!!! Kas gali tada paneigti, kad iš bankroto administratoriaus "otkatų"nerenkami pinigai Ponios rinkiminei kompanijai??!
Lietuva turi kandidatą į kitos kadencijos prezidentus... Tačiau jei D. Grybauskaitė nekandidatuos, liksime ant "ledo". Nes kito tinkamo nesimato
Plačiau - interneto vartuose TIKIU LT
jinai dirba briuseliui ne lietuvai ir visi europarlamentarai dirba briuseliui,prezidento lietuvos nera ir sita gyvate ne lietuvos prezidente,uztenka cia muilinti akis apie lietuvos prezidentus ju nera.
REKLAMA
REKLAMA

Skaitomiausios naujienos




Į viršų