REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
28
Iš viešumos dingusio Uspaskicho – mįslinga žinutė: atsakė, kaip jaučiasi

Po pirmojo rinkimų turo Darbo partijos pirmininkas Viktoras Uspaskichas dingo kaip į vandenį. Virusą pasigavęs politikas dingo iš viešosios erdvės ir nekelia telefono ragelio. Trečiadienį naujienų portalas tv3.lt sulaukė mįslingos V. Uspaskicho žinutės.

28

Po pirmojo rinkimų turo Darbo partijos pirmininkas Viktoras Uspaskichas dingo kaip į vandenį. Virusą pasigavęs politikas dingo iš viešosios erdvės ir nekelia telefono ragelio. Trečiadienį naujienų portalas tv3.lt sulaukė mįslingos V. Uspaskicho žinutės.

REKLAMA

Paklausus kaip jaučiasi, V. Uspaskichas tv3.lt trumpai atsakė sms žinute: „Labai viskas gerai!“.

Tačiau po šios žinutės V. Uspaskichas ir toliau nekėlė telefono ragelio, neatrašė.

Uspaskichas šiuo metu saviizoliacijoje

Darbo partijos būstinės vadovas Viktoras Fiodorovas tv3.lt teigė, kad antradienį jam pavyko susisiekti su V. Uspaskichu ir su juo kalbėjosi telefonu.

„Jis jaučiasi gerai, mažiau kosėja – viskas į gera. Nuo rinkimų nakties jis yra saviizoliacijoje. Negaliu atsakyti, kokius simptomus jis jaučia, ar darėsi Covid-19 testą, nes jo to neklausiau.

REKLAMA
REKLAMA

Jo sveikatos klausimais mažai ką galiu atsakyti, nes nesu specialistas. Juolab, kad tokiomis temomis su juo nekalbėjome“, – sakė V. Fiodorovas.

Pasak Darbo partijos būstinės vadovo, jie dabar nuotoliniu būdu apsitaria dėl rinkimų, jų partijos atstovai antrame ture kovoja dėl dviejų apygardų.

REKLAMA

„Dabar kažkokio ekstra poreikio susitikti tikrai nėra. Šiek tiek vėliau, po rinkimų, mes organizuosime Darbo partijos tarybos posėdžius ir kitus dalykus, tada galbūt bus poreikis gyvam kontaktui“, – V. Fiodorovas.

V. Fiodorovas sakė negalintis pakomentuoti dėl gautos informacijos apie teigiamą koronaviruso testo rezultatą artimam V. Uspaskicho aplinkos asmeniui.

„Jis yra namuose ir saugo sveikatą“

Darbo partijos narė Ieva Kačinskaitė-Urbonienė tv3.lt teigė, kad antradienį bendravo su pirmininku telefonu ir situacija gerėja.

REKLAMA
REKLAMA

„Vakar paklausiau, kaip sveikata. Parašė: „geriau“. Man to užtenka.

Negaliu jums pasakyti, kodėl nepavyksta su juo susisiekti, kad žmogus nesijaučia labai gerai ir taupo sveikatą.

Praeitą savaitę, kai klausiau, kodėl neatsiliepia ir kas atsitiko, tai sakė, kad taupo balsą, nes vos tik pradeda šnekėti ir pradeda kosėti“, – sakė I. Kačinskaitė-Urbonienė.

Pasak jos, V. Uspaskichas taupo sveikatą, todėl neatsiliepia į skambučius.

„Jis yra namuose ir saugo sveikatą“, – sakė I. Kačinskaitė-Urbonienė.

Prieš antrąjį rinkimų turą netikėtai iš viešosios erdvės dingo Uspaskichas

Primename, kad penktadienį TV3 Žinios skelbė, kad Darbo partija susidūrė su netikėta problema – per pirmąjį rinkimų turą virusą pasigavęs partijos pirmininkas Viktoras Uspaskichas pasiligojo ir dingo iš viešosios erdvės, nebegali padėti kolegoms vilioti rinkėjus, nebendrauja su žurnalistais, nebekalba apie gyvenimą feisbuke.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Kur partijos vedlys ir koks virusas jį kamuoja, nebežino nei partijos nariai, nei bendražygiai – virusus valgyti žadėjęs V. Uspaskichas į gydytojus nesikreipia.

Pastaruoju metu susisiekti su Darbo partijos lyderiu V. Uspaskichu niekaip nepavyksta. Įprastai Viktoras mielai atsiliepia į skambučius bei komentuoja įvairias politines aktualijas. Tačiau artėjant antrajam Seimo rinkimų turui, darbiečių lyderis atrodo lyg prapuolęs.

Mėginimas susisiekti žinute taip pat nesėkmingas –  atsakymo nesulaukiu, nors ir pasirodė pranešimas, kad jis žinutę perskaitė. Todėl tenka vykti į Darbo partijos būstinę.

Deja, nepasiekiamas ne tik pats darbiečių lyderis, bet ir jo asistentė. Kur partijos pirmininkas, nežino ir kiti Darbo partijos darbuotojai:

REKLAMA

„Ne, jam nieko nenutiko, tiesiog šiek tiek sirguliuoja. Tikrai nieko negaliu pakomentuot šituo klausimu, tai tikrai nežinau. Nežinau, tikrai negaliu pasakyti, kur.“

Partijos štabe V. Uspaskichas žvelgia tik iš reklaminių partijos lankstinukų. Jis pats viešumoje rodėsi sekmadienį, rinkimų naktį. Tiesa, kalbėjo nuotoliniu būdu ir skundėsi, kad užklupo kosulys.

„Aš visiškai negalvoju, kad tai yra blogas dalykas, pavyzdžiui, net ir koronavirusas ar koks kitas, koks skirtumas, tai yra gripas, jis yra, ne vieną kartą buvo ir praeis, reikia taip į koronavirusą žiūrėt, tai yra gripas ir viskas“, – kalbėjo Darbo partijos pirmininkas Viktoras Uspaskich.

REKLAMA

Prieš rinkimus V. Uspaskichas reklamavosi kartu su Egidijumi Dragūnu-SEL‘u. Tačiau šis dabar taip pat nežino nei kur jo bičiulis dingęs, nei kuo jis susirgo.

„Jeigu netyčia su juo kas atsitiks, partijoje jį pakeisiu aš. Jo, iš karto parašytas testamentas. Ne, juokauju, taigi aš galvoju, kad jis sveikas žmogus tik gal vat kažkas, bet nemanau, kad kažkas tokio“, – sako V. Uspaskich bičiulis Egidijus Dragūnas-SEL.

Partijos nariai tikina, kad jų lyderiui tęsiasi kosulys, dėl to jis beveik su niekuo nekalba.

„Paskutinio turo metu iš tikrųjų peršalo mūsų lyderis ir dabar yra namuose, bet tikrai stipriai sveiksta“, – pasakoja Darbo partijos narys Mindaugas Puidokas.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

„Jūs, kaip visi žinote, jisai praktikuoja natūralų gydymąsi, geria daug arbatų, pas gydytojus eina tik tokiais išimtinais atvejais, tai įtariu, kad nebuvo. Nebandėm, iš tikrųjų yra jo asmeninis reikalas“, – teigia Darbo partijos narė Ieva Kačinskaitė-Urbonienė.

Pastaruoju metu V. Uspaskichas internete daug kalbėjo apie sveiką gyvenimo būdą, dalino patarimus kitiems. Tikino, kad jam nebaisus ir visą pasaulį kaustantis koronavirusas.

Visą TV3 Žinių reportažą žiūrėkite čia:

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų