REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

 

Pas Šilalės tarybos narį Stasį Skalauską vietos policija rado 50 litrų naminės degtinės.

 

Kaip BNS antradienį patvirtino Tauragės apskrities policijos atstovė spaudai Greta Kęsminaitė, pareigūnai, tikrindami informaciją, „Tvarkos ir teisingumo“ frakcijai savivaldybėje priklausančio politiko namuose Šilalėje rado 50 litrų naminio alkoholio.

Vėliau pas 1999-aisiais gimusį asmenį Šilalės rajono Juodainių kaime rado naminės degtinės gaminimo aparatą, raugą bei paties alkoholio.

Abiem vyrams pareikšti įtarimai dėl nelegalios stipraus alkoholio gamybos. Už tai Baudžiamasis kodeksas numato baudą arba laisvės atėmimą iki penkerių metų.

S. Skalauskas BNS teigė negalintis komentuoti situacijos, nes vyksta ikiteisminis tyrimas.

„Negaminau, gaminimo nevyko. Paskambinkite po mėnesio“, – sakė tarybos narys.

Jis patvirtino, kad artimiausiu metu ketina aptarti situaciją su savivaldybės meru, taip pat „tvarkiečių“ frakcijai priklausančiu Algirdu Meiženiu.

REKLAMA
REKLAMA

Meras BNS sakė, kad S. Skalauskas pakenkė tarybos reputacijai. Jis žadėjo svarstyti politiko elgesį bei apskritai galimybes likti taryboje.

„Dar reikia įsigilinti į teisės aktus, nes mano darbo praktikoje tai pirmas toks atvejis, todėl negaliu dar pasakyti, kaip bus elgiamasi, bet elgsimės, kaip numato teisės aktai. Tai – akivaizdus pažeidimas, jei konstatavo policija. Ko gero, bus jo kaltė, jei rasta 50 litrų“, – teigė A. Meiženis.

 

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų