REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Kauno rajone – tikrą veiksmo filmą primenanti gaudynių drama.

Kauno rajone – tikrą veiksmo filmą primenanti gaudynių drama.

REKLAMA

Policija praneša, kad gautas pranešimas apie tai, jog Domeikavos kaime į automobilį „Mercedes Benz“ įsėdo du akivaizdžiai neblaivūs asmenys ir nuvažiavo link Vandžiogalos pl.

Automobilis, stabdomas policijos pareigūnų, nestojo, todėl pareigūnai ėmėsi veiksmų – siekdami sustabdyti bėglius ant kelio išskleidė „Ežį“.

Sprukti bandę asmenys pasiduoti neketino, dėl to, siekdamas apvažiuoti išskleistą „Ežį“, bėgliai nukreipė automobilį į Kauno apskr. VPK pareigūną. Siekdamas sulaikyti automobilį vairuojantį asmenį, pareigūnas iššovė iš tarnybinio ginklo į automobilio priekinę padangą. Tačiau ir tai bėglių nesustabdė – automobilis pavojingai manevruodamas, nuvažiavo Kauno link.

Čia bėglių kelionė ir baigėsi. Visgi, sulaikomi automobilio vairuotojas ir keleivis aktyviais veiksmais priešinosi bei sužalojo tris Kauno apskr. VPK pareigūnus, kuriems prireikė ir medikų pagalbos. 

Automobilio vairuotojas (g. 1984 m.)  blaivumą tikrintis atsisakė, tačiau kartu važiavęs keleivis (g. 1985 m.) į alkotesterį įpūtė net 3,01 prom.

Abu asmenys sulaikyti ir uždaryti į areštinę. 

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų