REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Mindaugas Stasiulis kol kas striptizo nešoks

LNK studijoje, humoro šou „Nr.1“ filmavime, žiniasklaidos tikrai netrūko, tačiau iki šiol toli gražu ne visi žino, kodėl Juozas Gaižauskas ir Darius Petkevičius atskubėjo pas Mindaugą Stasiulį į grimo kambarį ir kodėl tarp jų gerą pusvalandį vyko intensyvios derybos.  

REKLAMA
REKLAMA

Prie diskusijos prisijungė ir M-1 radijo laidų vedėjas Gintas Vaičikauskas, „ereliai“ Sakalas Uždavinys ir Vytautas Rašimas.



M. Stasiulį kalbina šokti striptizą

REKLAMA

„Striptizo ereliai“ atskleidžia, kad planuoja pristatyti kultinės komedijos tęsinį. Šiuo metu vienintelis dalykas, kurio jie neslepia, yra tai, kad jie taps kitokios profesijos atstovais. Aktoriai, paklausti apie ką kalbėjo su Mindaugu Stasiuliu, mįslingai tarstelėjo, kad su juo buvo aptariamos bendradarbiavimo galimybės. Ar jie siūlė M. Stasiuliui prisijungė prie „Striptizo erelių“ ir sušokti viliotinį, vyrai neprasitarė.

REKLAMA
REKLAMA

„Mindaugas, Aistis ir visas M-1 kolektyvas yra labai kūrybingi žmonės. Manau, kad mes tikrai galėtume sukurti bendrą projektą, tačiau apie tai, koks jis bus, kalbėti dar anksti“, – pasakojo aktorius Darius Petkevičius.

„Kol kas su „ereliais“ nusprendėme nešokti striptizo prieš žurnalistus ir neapnuoginti savo paslapčių. Galiu pasakyti tik tiek, kad mūsų naujasis susitarimas stebins ne mažiau nei spektaklio „Striptizo ereliai“ kulminacija“, –  derybas pakomentavo radijo laidų vedėjas Mindaugas Stasiulis.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Sakalas Uždavinys ir Mindaugas sukirto rankomis

Kad ir kaip nenoriai aktoriai pasakoja apie įvykusias derybas, fotokameros spėjo užfiksuoti, kad pokalbiui einant į pabaigą Sakalas Uždavinys ir Mindaugas Stasiulis sukirto rankomis, taip patvirtindami įvykusį susitarimą. Nei D. Vaičikauskas, nei Mindaugas Stasiulis įvykusio pokalbio daugiau nekomentuoja, tačiau neneigia fakto, kad planuoja bendradarbiauti su „Striptizo ereliais“.

Fotoreportažą, deja, teko nutraukti, nes Darius Petkevičius, išvydęs fotografę, paprašė daugiau nefotografuoti ir savo pečiais uždengė visus diskusijos dalyvius. Visi atsakymai: siūlė „ereliai“ Mindaugui sušokti striptizą ar ne, o  gal atvirkščiai – aktoriams pranešus apie planus keisti profesiją, į M-1 radiją juos pakvietė M. Stasiulis, liko už Dariaus Petkevičiaus pečių.

Derybų fotoreportažas:


REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų