REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Kalėdų senis - geraširdis dovanų dalintojas ar pakrypęs vaikų tvirkintojas (jis sako: „sėskitės ant kelių, gausite saldainį") ir gramo mėgėjas (visada balti ūsai ir barzda, laipiojimas kaminais) sukurtas gėrimų gamintojo?

REKLAMA
REKLAMA

Gruodžio 25-ąją klube „Gravity” tokiu klausimu apsišarvavę vakarėlių serialo „Nesakyk Mamai!" dalyviai lauks raudonojo senio pasirodymo. Vietinis teismas nuspręs - išteisinti jį ar pakarti. Praėjusiais metais Laplandijos girtuoklis buvo pakabintas ant šakos prie pulto ir žiūrovai atsiduso su palengvėjimu. Krizei vis labiau kabinantis į pakinkius, bukmekeriai prognozuoja, kad Kalėdų senis gali būti išteisintas.

REKLAMA

„Įtarimas, kad Kalėdų senio rankos purvinos pasitvirtino dar vaikystėje, kai eidamas naktį į tualetą pamačiau jį su savo mama", pasakojo buvęs grupės narys F.H.  

Šventinės „Nesakyk Mamai!” gyventojų nuotaikos sugadinti nebus įmanoma, nes: 1. tai bus paskutinis bendras „Metal On Metal" pasirodymas šiemet, vadinasi, jame bus prakaituojama extra, 2. be jo įvyks ir neskelbtas ypatingų svečių apsireiškimas scenoje, 3. dovanų maišas, nekreipiant dėmesio į įvykius, bus atrištas plačiai ir gundančiai. Ir, žinoma, pagerinti tradiciniai ingredientai: baudos, pjūklai ir atviri moraliniai lūžiai.

REKLAMA
REKLAMA

Miss America, Kym Wild ir Manfredas ką tik grįžo iš debiutinio pasirodymo legendiniame festivalyje „Transmusicales" Prancūzijoje, kur supažindino prancūzus su savo muzika. Metalistai grojo toje pačioje scenoje kaip ir prieš daugelį metų „Kraftwerk" ar „Nirvana", o praėjusiais metais patys „Justice".

Artimiausiuose trijulės planuose už diskotekos sienos – remiksas garsiosios britų grupės „Bloc Party” singlui „One Month Off" (išleidžiamas sausio 29 d.), dar vienas remiksas pusiau žinomam prancūzui ir baigiamieji darbai prie ilgai žadėto „Damn!" singlo papildomų kūrinių.

Manfredas Kym Wild ir Miss America bijos senio ir liepia apsikeisti dovanomis gruodžio 25 d. „Gravity", paskutiniame metų „Nesakyk mamai!" vakarėlyje, kuris pradės gazuoti nuo 22 valandos.


REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų