Rašyti komentarą...
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Ingredientai:

Ingredientai:

REKLAMA

200 g sluoksniuotos bemielės tešlos

4 šviežių figų

100 –150 g graikiško fetos arba ožkos sūrio

50 g rukolos

Gaminimas:

Iš sluoksniuotos tešlos naudojant stiklinę išspaudžiame apskritimus. Apskritimus sudedame į skardą, išklotą kepimo popieriumi. Į apskritimo viduriuką sudedame susmulkintas figas bei užtrupiname feta arba ožkos sūriu, dedame į orkaitę įkaitintą iki 180°C temp. ir kepame, kol pyragėliai gražiai paruduos.

Patiekiame su rukola.Skanaus!  

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų