REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Praėjusį savaitgalį Vilniaus prekybos centre „Panorama“ būriavosi apie 300 vaikų iš visos Lietuvos. Jaunieji talentai drąsiai vienas po kito lipo ant scenos ir susirinkusiems demonstravo savo įspūdingus šokių, muzikinius ar teatrališkus pasirodymus.

REKLAMA
REKLAMA

Jaunuosius talentus šįkart vertino ir Eglė Jurgaitytė, kuri pirmą kartą prisijungė prie komisijos narių komandos. Vaikų pasirodymai komisijos buvo vertinami trijose amžiaus grupėse, pagal idėjos originalumą, atlikimo profesionalumą, artistiškumą, estetinį vaizdą scenoje ir kitus kriterijus.

REKLAMA

„Džiaugėmės kiekvieno vaiko pasirodymu. Smagiausia tai, kad kiekvienais metais vaikai į konkursą atvyksta vis drąsesni. Jie puikiai jaučiasi ant scenos, tikriausiai dar ir dėl to, kad mes jų nekritikuojame, tik giriame. Įvertinami, apdovanoti ir laimingi buvo visi konkurso dalyviai“, – po renginio kalbėjo organizatorė Danutė Elzbergienė.

Vaikų pasirodymai komisijos buvo vertinami trijose amžiaus grupėse: pagal idėjos originalumą, atlikimo profesionalumą, artistiškumą, estetinį vaizdą scenoje ir kitus kriterijus.

REKLAMA
REKLAMA

3-7 m. amžiaus grupėje nugalėjo muzikinių improvizacijų grupė „ALIO“.

8-12 m. grupės laimėtojai – Šakių miesto cirko studija „ŠYPSENA“.

13-16 metų amžiaus grupėje geriausios dainos autore išrinkta penkiolikmetė Karolina Nevoina.

13-16 m. amžiaus grupėje geriausio šokio kategorijoje nugalėtojais paskelbtos Kulautuvos vidurinės mokyklos aerobikos ir šiuolaikinių šokių kolektyvo „Judesys“ narės Ugnė Jakubauskaitė ir Ineta Zakarauskaitė.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų