Rašyti komentarą...
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

„Labai myliu sumuštinius, nes dažniausiai jų gamyba užtrunka vos keletą minučių, skonių pasirinkimas neišsemiamas, o ir maistinė vertė pasirinkus tinkamus ingredientus - puiki,“ – pasakoja Ieva Greičiūnaitė, „Nestoro maisto“ įkūrėja.

„Labai myliu sumuštinius, nes dažniausiai jų gamyba užtrunka vos keletą minučių, skonių pasirinkimas neišsemiamas, o ir maistinė vertė pasirinkus tinkamus ingredientus - puiki,“ – pasakoja Ieva Greičiūnaitė, „Nestoro maisto“ įkūrėja.

REKLAMA

Reikės: pagal poreikį duonos, prinokusio avokado, špinatų, česnako, druskos.

Gaminimas

Paskrudinkite tiek duonos riekių, kiek planuojate suvalgyti sumuštinių. Pakepinkite špinatus su česnaku ir pagardinkite druska.

Ant paskudintos duonos užtepkite avokado, uždėkite kepintus špinatus su česnaku.

Šaltinis: „Nestoras maistas“

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų