• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

 Jei jau pabodo valgyti šašlykus, pats laikas pagalvoti apie kitokius vėrinukus, tokius, kuriuos iškepsite daug greičiau negu įprasta, atskirai kepant daržoves su mėsa. 

6

 Jei jau pabodo valgyti šašlykus, pats laikas pagalvoti apie kitokius vėrinukus, tokius, kuriuos iškepsite daug greičiau negu įprasta, atskirai kepant daržoves su mėsa. 

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Taigi, kiaulienos arba vištienos mėsą drąsiai derinkite su daržovėmis, tinkančiomis kepti ant iešmo: baklažanais, cukinijomis, paprikomis, net prievagrybiais.

REKLAMA

Mėsos marinatui reikės: druskos, alyvuogių aliejaus, citrinos sulčių, juodųjų pipirų, česnakų, rozmarinų. Gerai sumaišykite visus ingredientus ir kelias valandas palaikykite šaldytuve.

Tuo tarpu daržovių marinatui puikiai tinka tokie prieskoniai kaip druska, juodieji piprai, rozmarinas. Supjaustykite daržoves vienodo dydžio gabalėliais, apibarstykite prieskoniais, apšlakstykite alyvuogių aliejumi ir suverkite ant iešmo tarp mėsos gabaliukų. 

 

 

 

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų