Rašyti komentarą...
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Sotus, nesudėtingai paruošiamas silkės pyragas. Puikus būdas panaudoti turimas daržoves.

Sotus, nesudėtingai paruošiamas silkės pyragas. Puikus būdas panaudoti turimas daržoves.

REKLAMA

Jums reikės:

400 gramų sviestinio moliūgo; 300 gramų sluoksniuotos tešlos; 240 mililitrų vandens; 190 gramų silkės (naudojome „ZIGMAS“ be aliejaus); 1 morka; 1 svogūnas; 1 salieras; 1 kiaušinis; petražolių; pagal poreikį alyvuogių aliejaus; druskos ir maltų juodųjų pipirų pagal skonį.

Silkės pyragas su troškintomis daržovėmis

Smulkiais gabaliukais supjaustome morką, svogūną ir salierą.

Į keptuvę pilame alyvuogių aliejaus ir gerai apkepiname. Susmulkiname sviestinį moliūgą, gabaliukus beriame į keptuvę.

Apkepus įpilame stiklinę vandens arba daržovių sultinio ir paliekame troškintis 20 minučių. Susmulkiname petražoles bei supjaustome silkę norimo dydžio gabaliukais. Į kepimo skardą beriame troškintas daržoves, ant jų dedame silkę ir petražoles, nepagailime druskos ir pipirų. Visą masę uždengiame sluoksniuota tešla, aptepame kiaušinio plakiniu.

Kepame įkaitintoje iki 180 laipsnių temperatūros orkaitėje 20 minučių.

 

   

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų