Rašyti komentarą...
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 1 kilogramas bulvių
  • šiek tiek juodųjų pipirų
  • 4 vienetai morkų
  • 1 vienetas svogūnų
  • 100 gramų žąsienos (spirgučiai)
  • šiek tiek džiūvesėlių
  • 4 valgomieji šaukštai manų kruopų
  • šiek tiek druskos
  • šiek tiek aliejaus

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Bulves nuskuskite, sutarkuokite ir nuplikykite verdančiu vandeniu. Pakepinkite žąsies taukelius, sutarkuotas morkas ir svogūną. Viską kartu su manais sudėkite į tarkius ir išmaišykite. Pagal skonį berkite druskos, juodųjų maltų pipirų. Patepkite kepimo indą aliejumi, jį pabarstykite džiūvėsėliais ir supilkite bulvių masę. Pašaukite į 200 C orkaitę. Kepkite tol, kol gražiai apskrus paviršius. Ar iškepęs vidus, tikrinkite mediniu iešmeliu.
    Valgykite su grietinės ir žąsienos padažu.

Autorius: Inesa

INGREDIENTAI:

  • 1 kilogramas bulvių
  • šiek tiek juodųjų pipirų
  • 4 vienetai morkų
  • 1 vienetas svogūnų
  • 100 gramų žąsienos (spirgučiai)
  • šiek tiek džiūvesėlių
  • 4 valgomieji šaukštai manų kruopų
  • šiek tiek druskos
  • šiek tiek aliejaus

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Bulves nuskuskite, sutarkuokite ir nuplikykite verdančiu vandeniu. Pakepinkite žąsies taukelius, sutarkuotas morkas ir svogūną. Viską kartu su manais sudėkite į tarkius ir išmaišykite. Pagal skonį berkite druskos, juodųjų maltų pipirų. Patepkite kepimo indą aliejumi, jį pabarstykite džiūvėsėliais ir supilkite bulvių masę. Pašaukite į 200 C orkaitę. Kepkite tol, kol gražiai apskrus paviršius. Ar iškepęs vidus, tikrinkite mediniu iešmeliu.
    Valgykite su grietinės ir žąsienos padažu.

Autorius: Inesa

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų