Rašyti komentarą...
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 1 vienetas česnakų (skiltelė, smulkinta)
  • 1/3 arbatinio šaukštelio juodųjų pipirų
  • 1/3 arbatinio šaukštelio kalendrų (smulkinta)
  • šiek tiek kardamono (maltas)
  • šiek tiek muskato (maltas)
  • 3 kilogramai kiaulienos
  • 1 valgomasis šaukštas degtinės
  • 100 gramų druskos
  • 0.5 arbatinio šaukštelio kvapiųjų pipirų

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Supjaustykite mėsą kubeliais (~3x3x3) ir pasūdykite (3 kilogramams 100 gramų druskos). Indą, kuriame sudėta mėsa uždenkite ir laikykite savaitę 6 laipsnių temperatūroje. Po to nupilkite susidariusį skystį ir kuo stambiau sumalkite mėsą. Į gautą faršą sudėkite prieskonius, labai smulkiai pjaustytą česnaką, degtinę, išmaišykite ir palaikykite šaldytuve 1 parą. Po to sukimškite mėsą į plonas žarnas, kad jose nebūtų oro. Dešras pakabinkite ant karties ir laikykite 14 dienų vėsioje patalpoje, po to galite jas pernešti į šiltesnę, apie 20 laipsnių patalpą ir dar laikykite savaitę. Dešras galite valgyti žalias arba virtas. Į mėsos faršą galite įdėti šiek tiek salietros, jei norite, kad jos būtų gražios raudonos spalvos.
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų