Rašyti komentarą...
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 1 arbatinis šaukštelis čiobrelių
  • šiek tiek juodųjų pipirų (malti)
  • 1 vienetas svogūnų
  • 300 gramų vištienos kepenėlių
  • 60 mililitrų grietinėlės (38%)
  • 60 mililitrų brendžio
  • šiek tiek druskos
  • 120 gramų sviesto

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Česnakus ir svogūnus smulkiai supjaustyti, įdėti į keptuvę 20 g sviesto ir kepti apie 3 minutes. Po to sudėti vištienos kepenėles ir pakepinti jas 7-9 min. ant vidutinės ugnies. Pridėti šviežių čiobrelių, supilti brendį ir kepti dar keletą minučių nuolat pamaišant.
    Sudėti pakeptus svogūnus su česnakais, kepenėles, šaltą sviestą, grietinėlę ir druską su pipirais į blenderį ir išmaišyti iki vientisos masės.
    Paruoštą masę sudėti į formeles (galima užpilti tirpintu sviestu). Uždenkti vištienos paštetą lipnia plėvele ir padėti į šaldytuvą 3-4 valandoms.
    Patiekti vištienos paštetą su brendžiu ir juoda duona. Gero apetito!

Autorius: Marija

INGREDIENTAI:

  • 1 arbatinis šaukštelis čiobrelių
  • šiek tiek juodųjų pipirų (malti)
  • 1 vienetas svogūnų
  • 300 gramų vištienos kepenėlių
  • 60 mililitrų grietinėlės (38%)
  • 60 mililitrų brendžio
  • šiek tiek druskos
  • 120 gramų sviesto

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Česnakus ir svogūnus smulkiai supjaustyti, įdėti į keptuvę 20 g sviesto ir kepti apie 3 minutes. Po to sudėti vištienos kepenėles ir pakepinti jas 7-9 min. ant vidutinės ugnies. Pridėti šviežių čiobrelių, supilti brendį ir kepti dar keletą minučių nuolat pamaišant.
    Sudėti pakeptus svogūnus su česnakais, kepenėles, šaltą sviestą, grietinėlę ir druską su pipirais į blenderį ir išmaišyti iki vientisos masės.
    Paruoštą masę sudėti į formeles (galima užpilti tirpintu sviestu). Uždenkti vištienos paštetą lipnia plėvele ir padėti į šaldytuvą 3-4 valandoms.
    Patiekti vištienos paštetą su brendžiu ir juoda duona. Gero apetito!

Autorius: Marija

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų