Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
INGREDIENTAI:
- 1 česnakų
- 1 vienetas imbierų (šaknis, 1 cm gabaliukas)
- 2 valgomieji šaukštai medaus
- 500 gramų vištos filė
- 3 valgomieji šaukštai sojos padažo
- 2 valgomieji šaukštai aliejaus
- 1 valgomasis šaukštas sezamo sėklų
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Vištienos filė supjaustykite kubeliais.
Užmaišykite marinatą: sojos padažą, medų, sutrintą česnaką, smulkiai sutarkuotą imbierą ir aliejų.
Vištienos kubelius užpilti marinatu ir išmaišyti.
Marinuoti apie 4 valandas.
Išmarinuotus vištienos gabaliukus suverti ant iešmų ir pavolioti sezamo sėklose.
Kepti grilyje ar lauže.
INGREDIENTAI:
- 1 česnakų
- 1 vienetas imbierų (šaknis, 1 cm gabaliukas)
- 2 valgomieji šaukštai medaus
- 500 gramų vištos filė
- 3 valgomieji šaukštai sojos padažo
- 2 valgomieji šaukštai aliejaus
- 1 valgomasis šaukštas sezamo sėklų
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Vištienos filė supjaustykite kubeliais.
Užmaišykite marinatą: sojos padažą, medų, sutrintą česnaką, smulkiai sutarkuotą imbierą ir aliejų.
Vištienos kubelius užpilti marinatu ir išmaišyti.
Marinuoti apie 4 valandas.
Išmarinuotus vištienos gabaliukus suverti ant iešmų ir pavolioti sezamo sėklose.
Kepti grilyje ar lauže.
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
TOLIAU SKAITYKITE
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą