Rašyti komentarą...
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 1 vienetas laurų lapų (lapelis)
  • šiek tiek mairūnų
  • 1 vienetas petražolių
  • 1 vienetas porų
  • 1 vienetas salierų
  • 1 vienetas svogūnų
  • 1 kilogramas karosų
  • šiek tiek druskos
  • 4 vienetai kvapiųjų pipirų

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Padažui papildomai reikės: šaukštelis sviesto, šaukštas grietinės, 5 maži marinuoti agurkėliai, šaukštelis miltų.

    Išvalyta supjaustyta žuvis pasūdoma, sudedama į prieskoninių daržovių bei prieskonių sultinį ir verdama pusę valandos. Tiekiama pašildytame pusdubenyje. Atskirai tiekiamas padažas, pagamintas iš sultinio, kuriame karosas virė, pridėjus svieste pakepintų miltų, grietinės ir supjaustytų agurkėlių.
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų