REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 500 varškės
  • 2 kiaušinių
  • 1 miltai
  • 1 kepimo miltelių
  • 50 cukraus
  • 1 druskos
  • šiek tiek aliejaus
  • Pabarstymui:
  • šiek tiek cukraus pudros

Paruošimo laikas: Apie 1 val.

INGREDIENTAI:

  • 500 varškės
  • 2 kiaušinių
  • 1 miltai
  • 1 kepimo miltelių
  • 50 cukraus
  • 1 druskos
  • šiek tiek aliejaus
  • Pabarstymui:
  • šiek tiek cukraus pudros

Paruošimo laikas: Apie 1 val.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Porcijų skaičius: 8

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Kiaušinius išplakti su cukrumi. Jeigu varškė naminė tuomet pertrinam ją per sietelį. Miltus persijoti kartu su kepimo milteliais, supilti kiaušinių masę bei sudėti varškę, druską, viską išmaišyti. Aliejų gerai įkaitiname. Iš tešlos formuojame vienodo dydžio rutuliukus (šlapiomis rankomis, kad neliptu tešla) ir kepame dideliame aliejaus kiekį iki auksinės spalvos. Atvėsintas spurgas apibarstome cukraus pudrą.

    Skanaus.

Autorius: Julija

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų