• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 0.5 arbatinio šaukštelio cinamono
  • šiek tiek cukraus pudros ((pabarstymui))
  • 158 gramai cukraus
  • 110 gramų migdolų (malti, arba lazdyno riešutai)
  • 2 vienetai kiaušinių (tryniai)
  • 2 stiklinės kvietinių miltų
  • 1/4 arbatinio šaukštelio druskos
  • 220 gramų sviesto
  • šiek tiek vanilinio cukraus
  • 0.5 stiklinės džemo (Jūsų mėgstamas)
  • 1 vienetas citrinos žievelės (tarkuota)

Paruošimo laikas: Apie 5 min.

INGREDIENTAI:

  • 0.5 arbatinio šaukštelio cinamono
  • šiek tiek cukraus pudros ((pabarstymui))
  • 158 gramai cukraus
  • 110 gramų migdolų (malti, arba lazdyno riešutai)
  • 2 vienetai kiaušinių (tryniai)
  • 2 stiklinės kvietinių miltų
  • 1/4 arbatinio šaukštelio druskos
  • 220 gramų sviesto
  • šiek tiek vanilinio cukraus
  • 0.5 stiklinės džemo (Jūsų mėgstamas)
  • 1 vienetas citrinos žievelės (tarkuota)

Paruošimo laikas: Apie 5 min.

REKLAMA

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Minkštą sviestą išsukti su cukrumi, po vieną įleisti trynius, suberti citrinos žievelę, vanilinį cukrų ir viską išmaišyti.
    Suberti maltus riešutus ir gerai išsukti su sviestine mase.
    Atskirame dubenyje sumaišyti miltus, cinamoną ir druską.
    Juos suberti į sviesto ir riešutų masę, išmaišyti, paminkyti ir tešlą dėti 1 valandai į šaldytuvą.
    Išėmus, tešlą plonai iškočioti, išspausti norimos formos sausainius ir kepti iki 175 laipsnių temperatūros įkaitintoje orkaitėje apie 5-8 minutes.
    Atvėsintus sutepti mėgstamu džemu ir suklijuoti.
    Pabarstyti cukraus pudra.
    Skanaus.

Autorius: http://forelle.blogas.lt/

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų