• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • šiek tiek juodųjų pipirų
  • 1 vienetas kopūstų
  • 6 vienetai morkų (vidutinės)
  • 2 valgomieji šaukštai pomidorų pastos
  • 200 gramų ryžių (virti)
  • 0.5 vieneto svogūnų
  • 500 gramų kiaulienos (malta)
  • šiek tiek druskos
  • 2 valgomieji šaukštai aliejaus
  • 1 vienetas sultinio (kubelis)
  • šiek tiek prieskonių (kiaulienos)

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Balandėlių įdarui: į keptuvę įpilame 2 šaukštus aliejaus ir jame apkepiname smulkiai supjaustytą svogūną bei 3 sutarkuotas morkas. šiek tiek atvėsusią šią masę sumaišome su mėsa ir ryžiais, pagardiname prieskoniais.
    Kopustą pasūdytame vandenyje verdame tol, kol lengvai nusiima lapai. Kiekvienam lapui nupjauname kotelio dalį, kad būtų lengviau sulenkti. Imame mėsos (panašiai vieną didelį šaukštą) dedame lapo apačioje, užlankstome kampus ir susukame.
    Likusias 3 morkas supjaustome griežinėliais ir išklojame jomis puodo dugną. ant jų sudedame balandelius.
    Viename puodelyje ištirpdiname kubelį sultinio ir pilame ant balandėlių, paskui įpilame dar tiek vandens, kad pusiau būtų apsemti paskutiniai balandėliai. verdame apie 30-40 minučių ant silpnos ugnies. Baigiant virti, įdedame 2 šaukštus pomidorų padažo.

Autorius: VaidaP

INGREDIENTAI:

  • šiek tiek juodųjų pipirų
  • 1 vienetas kopūstų
  • 6 vienetai morkų (vidutinės)
  • 2 valgomieji šaukštai pomidorų pastos
  • 200 gramų ryžių (virti)
  • 0.5 vieneto svogūnų
  • 500 gramų kiaulienos (malta)
  • šiek tiek druskos
  • 2 valgomieji šaukštai aliejaus
  • 1 vienetas sultinio (kubelis)
  • šiek tiek prieskonių (kiaulienos)

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Balandėlių įdarui: į keptuvę įpilame 2 šaukštus aliejaus ir jame apkepiname smulkiai supjaustytą svogūną bei 3 sutarkuotas morkas. šiek tiek atvėsusią šią masę sumaišome su mėsa ir ryžiais, pagardiname prieskoniais.
    Kopustą pasūdytame vandenyje verdame tol, kol lengvai nusiima lapai. Kiekvienam lapui nupjauname kotelio dalį, kad būtų lengviau sulenkti. Imame mėsos (panašiai vieną didelį šaukštą) dedame lapo apačioje, užlankstome kampus ir susukame.
    Likusias 3 morkas supjaustome griežinėliais ir išklojame jomis puodo dugną. ant jų sudedame balandelius.
    Viename puodelyje ištirpdiname kubelį sultinio ir pilame ant balandėlių, paskui įpilame dar tiek vandens, kad pusiau būtų apsemti paskutiniai balandėliai. verdame apie 30-40 minučių ant silpnos ugnies. Baigiant virti, įdedame 2 šaukštus pomidorų padažo.

Autorius: VaidaP

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų