REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 1 stiklinė cukraus
  • šiek tiek taukų (riebalų)
  • 5 vienetai kiaušinių
  • 0.5 litro kvietinių miltų
  • 300 gramų ledų
  • 200 gramų sviesto

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Į dubenį sumušti kiaušinius, suberti cukrų ir juos iki putų išplakti.
    Ištirpinti sviestą ir jį ataušinti.
    Ataušintą sviestą supilti į išplaktus kiaušinius ir atsargiai išmaišyti.
    Tada suberti miltus ir dar kartą gerai išmaišyti.
    Taukais patepti vaflinę arba širdelių ar stačiakampių formos keptuvę ir kepti vaflius.
    Iškeptus vafliukus ataušinti ir ant pusę jų užtepti storesnį sluoksnį ledų, o su kitais juos uždengti.
    Skanaus.

Autorius: Justelez

INGREDIENTAI:

  • 1 stiklinė cukraus
  • šiek tiek taukų (riebalų)
  • 5 vienetai kiaušinių
  • 0.5 litro kvietinių miltų
  • 300 gramų ledų
  • 200 gramų sviesto

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Į dubenį sumušti kiaušinius, suberti cukrų ir juos iki putų išplakti.
    Ištirpinti sviestą ir jį ataušinti.
    Ataušintą sviestą supilti į išplaktus kiaušinius ir atsargiai išmaišyti.
    Tada suberti miltus ir dar kartą gerai išmaišyti.
    Taukais patepti vaflinę arba širdelių ar stačiakampių formos keptuvę ir kepti vaflius.
    Iškeptus vafliukus ataušinti ir ant pusę jų užtepti storesnį sluoksnį ledų, o su kitais juos uždengti.
    Skanaus.

Autorius: Justelez

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų