Rašyti komentarą...
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 0.5 vieneto kopūstų
  • šiek tiek petražolių
  • 200 gramų pupelių (konservuotos)
  • šiek tiek svogūnų (laiškai)
  • šiek tiek sojos padažo
  • šiek tiek aliejaus
  • 70 gramų grybų (džiovinti)

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Grybus užpilti karštu vandeniu ir palikti keletai valandų arba nakčiai.
    Tada vandenį nupilti, grybus susmulkinti ir apkepinti aliejuje.
    Kopūstus susmulkinti ir sudėti į grybų troškinį, pabarstyti žalumynų.
    Įpilti į kopūstų troškinį sojos padažo (pagal skonį), išmaišyti, įpilti truputį vandens (0,3 stiklinės), uždengti ir troškinti, pastoviai maišant, kol kopūstai suminkštės.
    Tada sudėti pupeles be skysčio, sumaišyti, sumažinti ugnį ir dar šiek tiek patroškinti.
    Patiekiant apibarstyti smulkintais svogūnų laiškais.
    Skanaus.

Autorius: Kornelija

INGREDIENTAI:

  • 0.5 vieneto kopūstų
  • šiek tiek petražolių
  • 200 gramų pupelių (konservuotos)
  • šiek tiek svogūnų (laiškai)
  • šiek tiek sojos padažo
  • šiek tiek aliejaus
  • 70 gramų grybų (džiovinti)

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Grybus užpilti karštu vandeniu ir palikti keletai valandų arba nakčiai.
    Tada vandenį nupilti, grybus susmulkinti ir apkepinti aliejuje.
    Kopūstus susmulkinti ir sudėti į grybų troškinį, pabarstyti žalumynų.
    Įpilti į kopūstų troškinį sojos padažo (pagal skonį), išmaišyti, įpilti truputį vandens (0,3 stiklinės), uždengti ir troškinti, pastoviai maišant, kol kopūstai suminkštės.
    Tada sudėti pupeles be skysčio, sumaišyti, sumažinti ugnį ir dar šiek tiek patroškinti.
    Patiekiant apibarstyti smulkintais svogūnų laiškais.
    Skanaus.

Autorius: Kornelija

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų