Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
INGREDIENTAI:
- 0.5 vieneto kopūstų
- šiek tiek petražolių
- 200 gramų pupelių (konservuotos)
- šiek tiek svogūnų (laiškai)
- šiek tiek sojos padažo
- šiek tiek aliejaus
- 70 gramų grybų (džiovinti)
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Grybus užpilti karštu vandeniu ir palikti keletai valandų arba nakčiai.
Tada vandenį nupilti, grybus susmulkinti ir apkepinti aliejuje.
Kopūstus susmulkinti ir sudėti į grybų troškinį, pabarstyti žalumynų.
Įpilti į kopūstų troškinį sojos padažo (pagal skonį), išmaišyti, įpilti truputį vandens (0,3 stiklinės), uždengti ir troškinti, pastoviai maišant, kol kopūstai suminkštės.
Tada sudėti pupeles be skysčio, sumaišyti, sumažinti ugnį ir dar šiek tiek patroškinti.
Patiekiant apibarstyti smulkintais svogūnų laiškais.
Skanaus.
INGREDIENTAI:
- 0.5 vieneto kopūstų
- šiek tiek petražolių
- 200 gramų pupelių (konservuotos)
- šiek tiek svogūnų (laiškai)
- šiek tiek sojos padažo
- šiek tiek aliejaus
- 70 gramų grybų (džiovinti)
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Grybus užpilti karštu vandeniu ir palikti keletai valandų arba nakčiai.
Tada vandenį nupilti, grybus susmulkinti ir apkepinti aliejuje.
Kopūstus susmulkinti ir sudėti į grybų troškinį, pabarstyti žalumynų.
Įpilti į kopūstų troškinį sojos padažo (pagal skonį), išmaišyti, įpilti truputį vandens (0,3 stiklinės), uždengti ir troškinti, pastoviai maišant, kol kopūstai suminkštės.
Tada sudėti pupeles be skysčio, sumaišyti, sumažinti ugnį ir dar šiek tiek patroškinti.
Patiekiant apibarstyti smulkintais svogūnų laiškais.
Skanaus.
REKLAMA
REKOMENDUOJAME

TOLIAU SKAITYKITE

TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą