Rašyti komentarą...
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 2 vienetai citrinų
  • 3 vienetai gvazdikėlių
  • 4 vienetai juodųjų pipirų
  • 1 vienetas laurų lapų (lapelis)
  • šiek tiek mairūnų
  • 1 vienetas salierų
  • 3 vienetai svogūnų
  • 1 kilogramas ungurių
  • šiek tiek džiūvesėlių
  • 0.5 stiklinės obuolių sulčių
  • šiek tiek druskos
  • 1.5 valgomojo šaukšto sviesto (tirpintas)

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Ungurys nulupamas, supjaustomas, pašlakstomas citrinos sultimis, apibarstomas druska, sumaišyta su maltais prieskoniais, pavoliojamas džiūvėsėliuose ir apkepinamas svieste. Tada dedamas į troškintuvą su supjaustytomis prieskoninėmis daržovėmis, užpilamas obuolių sultimis ir troškinamas ant lengvos ugnies.
    Tiekiamas pašildytame pusdubenyje, apdėliotas virtomis daržovėmis. Iškoštas padažas duodamas atskirai.
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų