Rašyti komentarą...
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 300 gramų kvietinių miltų
  • 0.5 litro alaus
  • 2 vienetai kiaušinių
  • 0.5 arbatinio šaukštelio druskos
  • 1 valgomasis šaukštas aliejaus

Porcijų skaičius: 4

INGREDIENTAI:

  • 300 gramų kvietinių miltų
  • 0.5 litro alaus
  • 2 vienetai kiaušinių
  • 0.5 arbatinio šaukštelio druskos
  • 1 valgomasis šaukštas aliejaus

Porcijų skaičius: 4

REKLAMA

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Išplakame su druska kiaušinius. Tuomet supilame alų ir išmaišome.
  2. Suberiame miltus ir gerai išmaišome vientisą tešlą.
    Į gautą tešlą įmaišome aliejų.
  3. Pilame tešlą į sausą, nepridegančią keptuvę ir kepame lietinius blynus.
    Šie blynai puikiai tinka tiek su uogiene ar saldžia grietinėle, tiek su įvairiais sūriais pagardais.
    Skanaus ;-)

Autorius: Audronė

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų