Rašyti komentarą...
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • Tešlai:
  • 300 gramų miltai
  • 1.5 stiklinės cukraus
  • 2 vienetai kiaušinių
  • 1 ir 2/5 stiklinės vandens (verdantis)
  • 1 arbatinis šaukštelis sodos
  • 1 arbatinis šaukštelis kepimo miltelių
  • 60 gramų kakavos
  • 100 gramų sviesto
  • Kremui:
  • 250 gramų grietinės
  • 1 pakelis grietinėlės standiklis
  • 3 valgomieji šaukštai cukraus
  • Pertepimui:
  • 5 valgomieji šaukštai vyšnių uogienės
  • Papuošimui:
  • 1 žiupsnelis pabarstukų

Paruošimo laikas: Apie 45 min.

INGREDIENTAI:

  • Tešlai:
  • 300 gramų miltai
  • 1.5 stiklinės cukraus
  • 2 vienetai kiaušinių
  • 1 ir 2/5 stiklinės vandens (verdantis)
  • 1 arbatinis šaukštelis sodos
  • 1 arbatinis šaukštelis kepimo miltelių
  • 60 gramų kakavos
  • 100 gramų sviesto
  • Kremui:
  • 250 gramų grietinės
  • 1 pakelis grietinėlės standiklis
  • 3 valgomieji šaukštai cukraus
  • Pertepimui:
  • 5 valgomieji šaukštai vyšnių uogienės
  • Papuošimui:
  • 1 žiupsnelis pabarstukų

Paruošimo laikas: Apie 45 min.

REKLAMA
REKLAMA

Porcijų skaičius: 12

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Visus sausus produktus sumaišyti.
    Į juos supilti verdantį vandenį, mušti kiaušinius, pilti išlydytą sviestą ir gerai išmaišyti.
    Masę krėsti į kepimo formą ir kepti iki 180 C įkaitintoje orkaitėje, apie 30 minučių.
    Iškepusį atvėsinti.
  2. Grietinę išplakti su standikliu ir cukrumi.
    Atvėsusį biskvitą perpjauti į tris dalis.
    Jas pertepti kremu ir uogiene, viršų papuošti pabarstukais.
    Skanaus!

Autorius: Aistė

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų