• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 1 vienetas citrinų
  • šiek tiek cukraus pudros (citrininis cukraus glajui)
  • 360 gramų cukraus
  • 300 gramų morkų (stambiai tarkuotos)
  • 4 vienetai kiaušinių
  • 280 gramų kvietinių miltų
  • 150 gramų sviesto
  • 1 sauja razinų
  • 3 arbatiniai šaukšteliai kepimo miltelių
  • 4 arbatiniai šaukšteliai vanilinio cukraus
  • šiek tiek pabarstukų (citrininis cukraus glajui)
  • šiek tiek amareto

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Razinas apšlakstyti amaretu ir palikti, kad įsigertų. Kiaušinius išplakti su paprastu ir vaniliniu cukrumi, įmaišyti tarkuotą citrinos žievelę ir išspaustas sultis. Sukrėsti tarkuotas morkas, atvėsusį tirpintą sviestą, miltų ir kepimo miltelių mišinį. Įmaišyti nuvarvintas razinas. Tešlą sukrėsti į sviestu išteptą ir džiūvėsėliais pabarstytą kekso formą ir kepti 175 laipsnių orkaitėje 40-50 min. Pasiruošti citrininį glajų: cukraus pudrą sumaišyti su citrinos sultimis iki vientisos masės. Aptepti jau atvėsusį kepinį ir papuošti pabarstukais. Skanaus!

Autorius: Jurgita

INGREDIENTAI:

  • 1 vienetas citrinų
  • šiek tiek cukraus pudros (citrininis cukraus glajui)
  • 360 gramų cukraus
  • 300 gramų morkų (stambiai tarkuotos)
  • 4 vienetai kiaušinių
  • 280 gramų kvietinių miltų
  • 150 gramų sviesto
  • 1 sauja razinų
  • 3 arbatiniai šaukšteliai kepimo miltelių
  • 4 arbatiniai šaukšteliai vanilinio cukraus
  • šiek tiek pabarstukų (citrininis cukraus glajui)
  • šiek tiek amareto

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Razinas apšlakstyti amaretu ir palikti, kad įsigertų. Kiaušinius išplakti su paprastu ir vaniliniu cukrumi, įmaišyti tarkuotą citrinos žievelę ir išspaustas sultis. Sukrėsti tarkuotas morkas, atvėsusį tirpintą sviestą, miltų ir kepimo miltelių mišinį. Įmaišyti nuvarvintas razinas. Tešlą sukrėsti į sviestu išteptą ir džiūvėsėliais pabarstytą kekso formą ir kepti 175 laipsnių orkaitėje 40-50 min. Pasiruošti citrininį glajų: cukraus pudrą sumaišyti su citrinos sultimis iki vientisos masės. Aptepti jau atvėsusį kepinį ir papuošti pabarstukais. Skanaus!

Autorius: Jurgita

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų