Rašyti komentarą...
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 4 vienetai kiaušinių
  • 50 gramų sūris
  • 50 gramų sūrio su melsvuoju pelėsiu
  • 50 mililitrų pieno
  • 0.5 vieneto svogūnų
  • 1 arbatinis šaukštelis prieskonių
  • 3 saujos špinatų
  • 2 valgomieji šaukštai aliejaus

Paruošimo laikas: Apie 20 min.

INGREDIENTAI:

  • 4 vienetai kiaušinių
  • 50 gramų sūris
  • 50 gramų sūrio su melsvuoju pelėsiu
  • 50 mililitrų pieno
  • 0.5 vieneto svogūnų
  • 1 arbatinis šaukštelis prieskonių
  • 3 saujos špinatų
  • 2 valgomieji šaukštai aliejaus

Paruošimo laikas: Apie 20 min.

REKLAMA
REKLAMA

Porcijų skaičius: 2

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Kiaušinius su pienu išplakite, į juos sutarkuokite fermentinį ir sutrupinkite pelėsinį sūrį, špinatus, prieskonius. Išmaitykite.
  2. Įkaitintame aliejuje apkepinkite svogūnus, juos suverskite į kiaušinių masę, išmaišykite.
  3. Yra trys kepimo variantai:

    1. Kiaušinių masę kepti ant nedidelės ugnies, uždengtu dangčiu, ant viryklės.
    2. Kiaušinių masę dėti į karščiui atsparų, riebalais išteptą indą ir kepti iki 180 laipsnių įkaitintoje orkaitėje, kol paviršius ims ruduoti.
    3. Pats skaniausiai - jeigu turite keptuvę, tinkamą naudoti ir ant viryklės, ir orkaitėje (ketaus), kiaušinių masę suverskite į ją ir ant nedidelės ugnies kiaušinienę palaikykite ant viryklės, kol masė pradės tirštėti. Tuomet dėti kepti į iki 180 laipsnių įkaitintą orkaitė, kol paviršius pradės ruduoti.

Autorius: Agnė

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų