Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
INGREDIENTAI:
- 1 arbatinis šaukštelis citrinų (žievelė)
- 100 gramų cukraus
- 50 gramų krakmolo
- 60 gramų migdolų (malti)
- 1 vienetas vanilės (pakelis)
- 3 vienetai kiaušinių
- 50 gramų kvietinių miltų
- 100 gramų sviesto
- 1 arbatinis šaukštelis kepimo miltelių
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Kremui:
20 g želatinos
250 ml natūralaus jogurto
500 g varškės arba maskarponės sūrio
2 pakeliai vanilinio cukraus
300 ml 35% grietinėlės
konservuotų persikų
Minkštą sviestą išplakti su cukrumi, vanile iki vientisos masės, įmušti kiaušinius, suberti citrinų žieveles ir išmaišyti. Miltus, krakmolą ir kepimo miltelius išsijoti ir supilti į kiaušinių masę. Įmaišyti migdolus.
Kepimo formą patepti sviestu (aš įklojau kepimo popierių). Kepti 180 laipsnių orkaitėje 30 min. Iškeptą biskvitą padalinti į 2 dalis.
Išbrinkintą želatiną ištirpinti 2/3 stiklinės karštos grietinėlės.Jogurtą ir varškę išsukti su cukrumi ir vanile. Grietinėlę išplakti iki tirštų putų. Į varškę ir jogurtą supilti želatina bei išplaktą grietinėlę. Viską gerai išmaišyti.
Vieną biskvito dalį dėti į sudedamą torto formą, įpilti šiek tiek kremo, juo plonai aptepti biskvitą, tada per visą paplotį išdėlioti pjaustytus persikus, užpilti likusiu kremu (truputį pasilikti aptepti viršui) ir uždengti antru biskvitu. Viršų aptepti likusiu kremu ir papuošti persikų pusele. Dėti į šaldytuvą, kad sustingtų.
INGREDIENTAI:
- 1 arbatinis šaukštelis citrinų (žievelė)
- 100 gramų cukraus
- 50 gramų krakmolo
- 60 gramų migdolų (malti)
- 1 vienetas vanilės (pakelis)
- 3 vienetai kiaušinių
- 50 gramų kvietinių miltų
- 100 gramų sviesto
- 1 arbatinis šaukštelis kepimo miltelių
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Kremui:
20 g želatinos
250 ml natūralaus jogurto
500 g varškės arba maskarponės sūrio
2 pakeliai vanilinio cukraus
300 ml 35% grietinėlės
konservuotų persikų
Minkštą sviestą išplakti su cukrumi, vanile iki vientisos masės, įmušti kiaušinius, suberti citrinų žieveles ir išmaišyti. Miltus, krakmolą ir kepimo miltelius išsijoti ir supilti į kiaušinių masę. Įmaišyti migdolus.
Kepimo formą patepti sviestu (aš įklojau kepimo popierių). Kepti 180 laipsnių orkaitėje 30 min. Iškeptą biskvitą padalinti į 2 dalis.
Išbrinkintą želatiną ištirpinti 2/3 stiklinės karštos grietinėlės.Jogurtą ir varškę išsukti su cukrumi ir vanile. Grietinėlę išplakti iki tirštų putų. Į varškę ir jogurtą supilti želatina bei išplaktą grietinėlę. Viską gerai išmaišyti.
Vieną biskvito dalį dėti į sudedamą torto formą, įpilti šiek tiek kremo, juo plonai aptepti biskvitą, tada per visą paplotį išdėlioti pjaustytus persikus, užpilti likusiu kremu (truputį pasilikti aptepti viršui) ir uždengti antru biskvitu. Viršų aptepti likusiu kremu ir papuošti persikų pusele. Dėti į šaldytuvą, kad sustingtų.
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
TOLIAU SKAITYKITE
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą