REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • šiek tiek cukraus pudros
  • 1/4 stiklinės cukraus
  • 1 vienetas kiaušinių
  • 2.5 stiklinės kvietinių miltų
  • 3/4 stiklinės pieno (šiltas)
  • 1/5 stiklinės vandens (100 laipsnių temperatūros)
  • 1/4 arbatinio šaukštelio druskos
  • 2 stiklinės aliejaus (augalinis)
  • 2 arbatiniai šaukšteliai mielių (sausos)
  • 1 stiklinė karamelės („Dulce de Leche“)

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Užvirinkite pieną ir palikite šiek tiek pravėsti.
    Šiltame vandenyje ištirpinkite mieles.
    Į tą patį dubenį su vandeniu ir mielėmis supilkite pieną, cukrų, druską, įmaišykite kiaušinį, 1 stiklinę miltų ir viską gerai išmaišykite.
    Tuomet supilkite likusius miltus ir gerai išminkykite tešlą.
    Išminkytą tešlą sudėkite į aliejumi pateptą dubenį ir padėkite šiltai 1 val., kad tešla pakiltų.
    Pakilusią tešlą padalinkite į norimo dydžio rutuliukus (nuo rutuliukų dydžio priklausys spurgų dydis) ir palikite 30 min. pakilti.
    Pakilusias spurgas virkite karštame aliejuje, kol jos gražiai paruduoja.
    Iškeptas spurgas sudėkite ant popierinio rankšluosčio, kad susigertų riebalai ir palikite pravėsti.
    Atvėsusiose spurgose su peiliu padarykite skyles ir į jas su konditeriniu švirkštu įspauskite karamelės.
    Įdarytas spurgas sudėkite į dubenį, apibarstykite cukraus pudra ir patiekite.
    Skanaus.

Autorius: Karolina

INGREDIENTAI:

  • šiek tiek cukraus pudros
  • 1/4 stiklinės cukraus
  • 1 vienetas kiaušinių
  • 2.5 stiklinės kvietinių miltų
  • 3/4 stiklinės pieno (šiltas)
  • 1/5 stiklinės vandens (100 laipsnių temperatūros)
  • 1/4 arbatinio šaukštelio druskos
  • 2 stiklinės aliejaus (augalinis)
  • 2 arbatiniai šaukšteliai mielių (sausos)
  • 1 stiklinė karamelės („Dulce de Leche“)

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Užvirinkite pieną ir palikite šiek tiek pravėsti.
    Šiltame vandenyje ištirpinkite mieles.
    Į tą patį dubenį su vandeniu ir mielėmis supilkite pieną, cukrų, druską, įmaišykite kiaušinį, 1 stiklinę miltų ir viską gerai išmaišykite.
    Tuomet supilkite likusius miltus ir gerai išminkykite tešlą.
    Išminkytą tešlą sudėkite į aliejumi pateptą dubenį ir padėkite šiltai 1 val., kad tešla pakiltų.
    Pakilusią tešlą padalinkite į norimo dydžio rutuliukus (nuo rutuliukų dydžio priklausys spurgų dydis) ir palikite 30 min. pakilti.
    Pakilusias spurgas virkite karštame aliejuje, kol jos gražiai paruduoja.
    Iškeptas spurgas sudėkite ant popierinio rankšluosčio, kad susigertų riebalai ir palikite pravėsti.
    Atvėsusiose spurgose su peiliu padarykite skyles ir į jas su konditeriniu švirkštu įspauskite karamelės.
    Įdarytas spurgas sudėkite į dubenį, apibarstykite cukraus pudra ir patiekite.
    Skanaus.

Autorius: Karolina

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų