• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 500 gramų kopūstų (žiediniai)
  • 300 gramų baklažanų
  • 2 vienetai morkų
  • 1 vienetas svogūnų
  • 3 valgomieji šaukštai aliejaus

Paruošimo laikas: Apie 45 min.

INGREDIENTAI:

  • 500 gramų kopūstų (žiediniai)
  • 300 gramų baklažanų
  • 2 vienetai morkų
  • 1 vienetas svogūnų
  • 3 valgomieji šaukštai aliejaus

Paruošimo laikas: Apie 45 min.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Porcijų skaičius: 4

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Baklažaną nuplauname, susmulkiname ir apibarstome druska, palaikome taip 20 min. kol nuvarvės sultys (taip atsikratome kartumo)
  2. Morkas sutarkuojame, svogūną susmulkiname. Žiedinius kopūstus supjauname.
  3. Apkepame svogūus, morkas. Pridedame kopūstus, gale baklažanus. (procesas užtrunka apie 7 min.)
    Gale viską dar patroškiname apie 5 minutes.

Autorius: Vitalija

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų