Rašyti komentarą...
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 50 gramų graikinių riešutų
  • 2 vienetai kiaušinių
  • 80 gramų kvietinių miltų
  • 150 gramų pieniško šokolado
  • 75 gramai sviesto

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Mušame 2 kiaušinius, suberiame cukrų ir viską plakame kol masė pradeda putoti, pasidaro gelsva. Šokoladą su sviestu sudedame į dubenėlį ir ištirpiname mikrobangų krosnelėje. Tada sumaišome su išplaktais kiaušiniais. Įberiame miltų. Išlukštename graikinius riešutus ir juos suberiame į mišinį. Kepimo skardą ištepame sviestu ir pabarstome miltais. Mišinį supilame į kepimo skardą, išlyginame paviršių. Kepame 30 minučių 175 C temperatūros orkaitėje. Šokoladinį pyragaitį galima patiekti su trupučiu vanilinių ledų.
    SKANAUS

Autorius: Samanta

INGREDIENTAI:

  • 50 gramų graikinių riešutų
  • 2 vienetai kiaušinių
  • 80 gramų kvietinių miltų
  • 150 gramų pieniško šokolado
  • 75 gramai sviesto

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Mušame 2 kiaušinius, suberiame cukrų ir viską plakame kol masė pradeda putoti, pasidaro gelsva. Šokoladą su sviestu sudedame į dubenėlį ir ištirpiname mikrobangų krosnelėje. Tada sumaišome su išplaktais kiaušiniais. Įberiame miltų. Išlukštename graikinius riešutus ir juos suberiame į mišinį. Kepimo skardą ištepame sviestu ir pabarstome miltais. Mišinį supilame į kepimo skardą, išlyginame paviršių. Kepame 30 minučių 175 C temperatūros orkaitėje. Šokoladinį pyragaitį galima patiekti su trupučiu vanilinių ledų.
    SKANAUS

Autorius: Samanta

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų