INGREDIENTAI:
- 150 gramų morkų (marinuotos)
- 1 vienetas svogūnų
- 300 gramų kiaulienos kumpio (rūkytas)
- 100 gramų majonezo
- šiek tiek aliejaus
- 450 gramų tešlos (šaldyta, sluoksniuota)
- 250 gramų sūris
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Tešlą atšildyti, iškočioti ant miltų, įdėti į kepimo formą, pateptą aliejumi.
Svogūnus susmulkinti ir apkepinti aliejuje.
Kumpį supjaustyti smulkiais kubeliais.
Tešlą aptepti majonezu, sudėti kumpį, ant kumpio keptus svogūnus, ant svogūnų sudėti marinuotas morkas, morkas apibarstyti tarkuotu sūriu.
Kitu iškočiotu tešlos papločiu uždengti, aplipdyti kraštus, viršuje padaryti įpjovas, patepti kiaušinio plakiniu.
Kepti 200 laipsnių orkaitėje 35-45 min. Apatinėje orkaitės lentynoje padėti indą su vandeniu.
Autorius: Kuka
INGREDIENTAI:
- 150 gramų morkų (marinuotos)
- 1 vienetas svogūnų
- 300 gramų kiaulienos kumpio (rūkytas)
- 100 gramų majonezo
- šiek tiek aliejaus
- 450 gramų tešlos (šaldyta, sluoksniuota)
- 250 gramų sūris
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Tešlą atšildyti, iškočioti ant miltų, įdėti į kepimo formą, pateptą aliejumi.
Svogūnus susmulkinti ir apkepinti aliejuje.
Kumpį supjaustyti smulkiais kubeliais.
Tešlą aptepti majonezu, sudėti kumpį, ant kumpio keptus svogūnus, ant svogūnų sudėti marinuotas morkas, morkas apibarstyti tarkuotu sūriu.
Kitu iškočiotu tešlos papločiu uždengti, aplipdyti kraštus, viršuje padaryti įpjovas, patepti kiaušinio plakiniu.
Kepti 200 laipsnių orkaitėje 35-45 min. Apatinėje orkaitės lentynoje padėti indą su vandeniu.
Autorius: Kuka
REKOMENDUOJAME
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą SIŲSTI