Rašyti komentarą...
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 1 vienetas kiaulės karkos
  • 300 gramų kiaulės faršo
  • 2 vienetai česnakų
  • 1 arbatinis šaukštelis pipirai
  • 6 vienetai laurų lapų
  • 1 žiupsnelis druskos
  • 1 žiupsnelis džiovintų krapų
  • 1 žiupsnelis raudonėlių

Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val.

INGREDIENTAI:

  • 1 vienetas kiaulės karkos
  • 300 gramų kiaulės faršo
  • 2 vienetai česnakų
  • 1 arbatinis šaukštelis pipirai
  • 6 vienetai laurų lapų
  • 1 žiupsnelis druskos
  • 1 žiupsnelis džiovintų krapų
  • 1 žiupsnelis raudonėlių

Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val.

REKLAMA
REKLAMA

Porcijų skaičius: 6

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Kiaulės karką (išimu kaulą) pabarstau prieskoniais, druska, išspaudžiu daug česnako.
    Faršą taip pat paskaninu prieskoniais, įpilu truputuką vandens.
    Faršą dedu ant karkos viską gražiai dedu ant audinio, apsuku stipriu siūlu ir palieku parai šaltai.
  2. Kitą dieną verdu vandenyje su prieskoniais ir druska apie 2 valandas.
    Dar karštą paslėgiu ir po 5 - 8 valandų jau galima skanauti.
    Skanus, riebus maistas Užgavėnėms.

Autorius: Rima

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų