Persikus pavirti vieną minutę, nuvarvinti vandenį. Svogūnus patroškinti aliejuje, sumesti pjaustytus persikus, dar kiek pakepinti. Sudėti druską, prieskonius, padažą ir patroškinti kelias minutes. Nukėlus nuo ugnies, įlašinti citrinos sulčių, išmaišyti, palaukti kol atvės ir užpilti ant silkės.
Autorius: Regina
INGREDIENTAI:
šiek tiek cinamono
šiek tiek citrinų
šiek tiek juodųjų pipirų
150 gramų persikų (džiovinti)
500 gramų svogūnų
500 gramų silkių
100 gramų pomidorų padažo
šiek tiek druskos
100 gramų aliejaus
PARUOŠIMO BŪDAS:
Persikus pavirti vieną minutę, nuvarvinti vandenį. Svogūnus patroškinti aliejuje, sumesti pjaustytus persikus, dar kiek pakepinti. Sudėti druską, prieskonius, padažą ir patroškinti kelias minutes. Nukėlus nuo ugnies, įlašinti citrinos sulčių, išmaišyti, palaukti kol atvės ir užpilti ant silkės.