Rašyti komentarą...
Nuoroda nukopijuota
Naujas komentaras
Skaityti visus komentarus (
0
) Maistas / 2022.02.22 12:46 / Šaltinis: Gaspadine.lt
INGREDIENTAI:
- 2 arbatiniai šaukšteliai cukraus (rudas)
- 1 sauja spanguolių (džiovintos (tiks ir kiti džiovinti vaisiai))
- 2 vienetai svogūnų (dideli)
- 2 vienetai silkių (file)
- šiek tiek druskos
- 3 valgomieji šaukštai aliejaus
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Svogūnus supjaustome plonais žiedais.
Keptuvėje ant vidutinės ugnies įkaitiname aliejų. Sudedame svogūnus ir kepame, kol suminkštės.
Paskaniname druska. Suberiame cukrų ir išmaišome. Kepame toliau, kol svogūnai paruduos.
Džiovintas spanguoles nuplauname ir nusausiname, sumaišome su keptais svogūnais.
Silkę supjaustome centimetro storio griežinėliais.
Į lėkštutę sudedame silkės sluoksnį ir pilnai uždengiame ją karamelizuotais svogūnais.
Skanaus :)
INGREDIENTAI:
- 2 arbatiniai šaukšteliai cukraus (rudas)
- 1 sauja spanguolių (džiovintos (tiks ir kiti džiovinti vaisiai))
- 2 vienetai svogūnų (dideli)
- 2 vienetai silkių (file)
- šiek tiek druskos
- 3 valgomieji šaukštai aliejaus
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Svogūnus supjaustome plonais žiedais.
Keptuvėje ant vidutinės ugnies įkaitiname aliejų. Sudedame svogūnus ir kepame, kol suminkštės.
Paskaniname druska. Suberiame cukrų ir išmaišome. Kepame toliau, kol svogūnai paruduos.
Džiovintas spanguoles nuplauname ir nusausiname, sumaišome su keptais svogūnais.
Silkę supjaustome centimetro storio griežinėliais.
Į lėkštutę sudedame silkės sluoksnį ir pilnai uždengiame ją karamelizuotais svogūnais.
Skanaus :)
REKLAMA
× Pranešti klaidą
REKOMENDUOJAME

TOLIAU SKAITYKITE

× Pranešti klaidą