INGREDIENTAI:
  -   šiek tiek   juodųjų pipirų 
-   šiek tiek   svogūnų (6) 
-   2 kilogramai   kiaulienos 
-   0.5 litro   alaus 
-   250 mililitrų   majonezo 
-   šiek tiek   druskos 
-   200 mililitrų   kečupo 
   PARUOŠIMO BŪDAS:
  -  Kiaulieną supjaustyti vidutinio dydžio gabaliukais.
 
 Į emalio puodą su mėsos gabaliukais dedame supjaustytą svogūną (negailim), majonezo, kečupo, beriame, druskos, pipirų ir krupščiai sumaišome.
 
 Paliekame bent 2 valandom pasimarinuoti.
 
 Likus 15 min. iki kepimo supilame alų.
 
 Veriame ant iešmų ir kepame ant karštų žarijų.
 
 Tikras skanumėlis!
   Autorius: Tomas 
           INGREDIENTAI:
  -   šiek tiek   juodųjų pipirų 
-   šiek tiek   svogūnų (6) 
-   2 kilogramai   kiaulienos 
-   0.5 litro   alaus 
-   250 mililitrų   majonezo 
-   šiek tiek   druskos 
-   200 mililitrų   kečupo 
   PARUOŠIMO BŪDAS:
  -  Kiaulieną supjaustyti vidutinio dydžio gabaliukais.
 
 Į emalio puodą su mėsos gabaliukais dedame supjaustytą svogūną (negailim), majonezo, kečupo, beriame, druskos, pipirų ir krupščiai sumaišome.
 
 Paliekame bent 2 valandom pasimarinuoti.
 
 Likus 15 min. iki kepimo supilame alų.
 
 Veriame ant iešmų ir kepame ant karštų žarijų.
 
 Tikras skanumėlis!
   Autorius: Tomas 
                  REKOMENDUOJAME   
                 TOLIAU SKAITYKITE   
                                      × Pranešti klaidą           SIŲSTI