REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • šiek tiek juodųjų pipirų
  • šiek tiek svogūnų (6)
  • 2 kilogramai kiaulienos
  • 0.5 litro alaus
  • 250 mililitrų majonezo
  • šiek tiek druskos
  • 200 mililitrų kečupo

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Kiaulieną supjaustyti vidutinio dydžio gabaliukais.

    Į emalio puodą su mėsos gabaliukais dedame supjaustytą svogūną (negailim), majonezo, kečupo, beriame, druskos, pipirų ir krupščiai sumaišome.

    Paliekame bent 2 valandom pasimarinuoti.

    Likus 15 min. iki kepimo supilame alų.

    Veriame ant iešmų ir kepame ant karštų žarijų.

    Tikras skanumėlis!

Autorius: Tomas

INGREDIENTAI:

  • šiek tiek juodųjų pipirų
  • šiek tiek svogūnų (6)
  • 2 kilogramai kiaulienos
  • 0.5 litro alaus
  • 250 mililitrų majonezo
  • šiek tiek druskos
  • 200 mililitrų kečupo

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Kiaulieną supjaustyti vidutinio dydžio gabaliukais.

    Į emalio puodą su mėsos gabaliukais dedame supjaustytą svogūną (negailim), majonezo, kečupo, beriame, druskos, pipirų ir krupščiai sumaišome.

    Paliekame bent 2 valandom pasimarinuoti.

    Likus 15 min. iki kepimo supilame alų.

    Veriame ant iešmų ir kepame ant karštų žarijų.

    Tikras skanumėlis!

Autorius: Tomas

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų