Rašyti komentarą...
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • šiek tiek juodųjų pipirų
  • 1 arbatinis šaukštelis krapų (džiovinti)
  • 1 vienetas morkų
  • 300 gramų ryžių
  • 0.5 vieneto svogūnų
  • šiek tiek pomidorų padažo
  • šiek tiek druskos
  • 50 gramų sviesto
  • 3 valgomieji šaukštai grietinės
  • 2 vienetai sultinio (vištienos, kubeliai)

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Ryžius išvirkite šiek tiek pasūdytame vandenyje. Morkas nuskuskite, sutarkuokite burokine tarka. Svogūną susmulkinkite. Ištirpintame svieste pakepinkite morkas su svogūnais. Maždaug 1 l virinto karšto vandens kiekyje ištirpdykite sultinio kubelius ir supilkite ant kepinamų morkų su svogūnais. Dėkite grietinės, pomidorų padažo, džiovintų krapų bei druskos su maltais juodaisiais pipirais pagal skonį. Viską maišydami patroškinkite maždaug 5 min ir sudėkite virtus ryžius. Išmaišykite, kad padažas tolygiai pasisikirstytų su ryžiais ir pakaitinkite dar porą minučių. Tinka valgyti su žviežiomis daržovėmis. Taip pat galima pamėginti prie mėsos patiekalų.

    Patarimas:
    Kartu su svogūnais bei morkomis labai tinka pakepinti pievagrybius, o į troškinimosi pabaigą sudėti nuluptus ir kubeliais supjaustytus kelis pomidorus.

Autorius: Lijana

INGREDIENTAI:

  • šiek tiek juodųjų pipirų
  • 1 arbatinis šaukštelis krapų (džiovinti)
  • 1 vienetas morkų
  • 300 gramų ryžių
  • 0.5 vieneto svogūnų
  • šiek tiek pomidorų padažo
  • šiek tiek druskos
  • 50 gramų sviesto
  • 3 valgomieji šaukštai grietinės
  • 2 vienetai sultinio (vištienos, kubeliai)

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Ryžius išvirkite šiek tiek pasūdytame vandenyje. Morkas nuskuskite, sutarkuokite burokine tarka. Svogūną susmulkinkite. Ištirpintame svieste pakepinkite morkas su svogūnais. Maždaug 1 l virinto karšto vandens kiekyje ištirpdykite sultinio kubelius ir supilkite ant kepinamų morkų su svogūnais. Dėkite grietinės, pomidorų padažo, džiovintų krapų bei druskos su maltais juodaisiais pipirais pagal skonį. Viską maišydami patroškinkite maždaug 5 min ir sudėkite virtus ryžius. Išmaišykite, kad padažas tolygiai pasisikirstytų su ryžiais ir pakaitinkite dar porą minučių. Tinka valgyti su žviežiomis daržovėmis. Taip pat galima pamėginti prie mėsos patiekalų.

    Patarimas:
    Kartu su svogūnais bei morkomis labai tinka pakepinti pievagrybius, o į troškinimosi pabaigą sudėti nuluptus ir kubeliais supjaustytus kelis pomidorus.

Autorius: Lijana

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų